Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

IVC Graduate Academy

IVC Evidensia Graduate Academy

IVC Evidensia Graduate Academy on vastavalmistuneille eläinlääkäreille suunnattu kansainvälinen jatkokoulutusohjelma, johon voivat hakea Evidensialla työskentelevät eläinlääkärit. 

Kaksivuotinen ohjelma antaa uransa alussa oleville eläinlääkäreille tukea kliinisen osaamisen kehittämiseen, käytännönläheisiä työkaluja asiakastyössä tarvittavien taitojen ja omien voimavarojen vahvistamiseen sekä ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua eri maiden kollegoiden kanssa.

Osallistujien kiittämä IVC Evidensia Graduate Academy -ohjelman sisältö on luotu yhdessä konsernin eri maiden eläinlääkäreiden kanssa ja se kattaa laaja-alaisesti eläinlääketieteen eri osa-alueita, joihin syvennytään intensiivisesti.

Koulutusohjelma koostuu omien alojensa kärkiosaajien luennoista, kliinisestä opetuksesta eri Euroopan maissa sekä henkilökohtaisesta valmennuksesta. Jokainen osallistuja saa tuekseen Clinical Coachin, joka auttaa esimerkiksi haastavissa potilastapauksissa.

Seuraava IVC Evidensia Graduate Academy alkaa lokakuussa 2020 ja kestää huhtikuuhun 2022. Haku on nyt avoinna ja päättyy 15.5. Suomesta ohjelmaan valitaan 10 osallistujaa.
Tutustu ohjelman sisältöön täältä ja lue osallistujien kokemuksia uutisesta. Lisätietoja ja hakuohjeet saat osoitteesta koulutus@evidensia.fi