Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinlääkärikeskus Kieppi

Eläinlääkäri lähellä sinua

Tänään: 8.00–19.00
Palaa tarkastelemaan kaikkia työntekijöitämme
Jenny Kunnari

Jenny Kunnari

Hoitaja

Eläinlääkäriasemat:

Eläinlääkärikeskus Kieppi

Jenny on valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi  2018.  Erityisiä mielenkiinnon kohteita työelämässä Jennylle ovat eläinten hammashoidot, lihashuolto ja lemmikin hyvinvoinnista huolehtiminen klinikalla.

Asiakaspalvelussa Jenny on työskennellyt vuodesta 2011 ja vuosien haaveilun jälkeen hän alkoi opiskelemaan eläintenhoitoalaa vuonna 2013 Ammattiopisto Lappiassa suuntautumisenaan pieneläimet. Opiskelujen ohessa ja valmistumisen jälkeen -15 Jenny työskenteli lypsykarjanhoitajana. Navettavuosien jälkeen Jenny aloitti työt Rovaniemen kaupungin eläinlääkärin vastaanotolla, josta parin vuoden jälkeen hän siirtyi Eläinlääkärikeskus Kieppiin. Kieppiin siirtyessä hän aloitti samalla oppisopimusopiskelun klinikkaeläintenhoitajan ammattitutkintoon Ylä-savon ammattiopistossa.

Kaikenlaiset eläimet ovat aina olleet lähellä Jennyn sydäntä ja näin ollen valtaosa Jennyn vapaa-ajastakin liikuntaharrastuksien lisäksi kuluu eläinten kanssa, joita löytyy maatiaiskissa Niilo, monirotuinen Jekku, rottweiler Karo, kreikankilpikonna Oona sekä suomenhevonen Milli ja shetlanninponi Ruusu.