Eläinsairaala Vethaus

Päivätoiminta. Hammashoidot. Kirurgia. Ortopedia. Tähystys. Päivystys. Lemmikistäsi välittäen 24/7/365.

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Työntekijämme
Noora Pöytälaakso

Kirurgian osasto, hammastiimi

Noora Pöytälaakso

Eläinlääkäri

Nauravaista ja aina iloista eläinlääkäriämme Nooraa kiehtoo erityisesti kissojen ja koirien suu- ja hammassairaudet. Nooran päivät täyttyvät kokonaan suu- ja hammaspotilaista, ja hänet löytääkin Vethausin upouudesta hammastoimenpidehuoneesta työn touhusta! Noora ottaa vastaan potilaita myös Eläinsairaala Evidensia Tammistossa.

Nooran ura Vethausissa alkoi loppukesästä 2020. Noora on ehtinyt tehdä Vethausissa niin päivystystä, päivätoimintaa kuin hammaseläinlääkintääkin. Noora on päivittänyt osaamistaan ahkerasti niin yleiseläinlääketieteen kuin akuutti- ja tehohoidonkin osalta, mutta nyt urapolkua vahvistetaan kaikin keinoin kohti hammaseläinlääkinnän erityisosaajan titteliä. Taskussa on jo mm. arvostetun ESAVSin peruskurssi kotimaisten gurujen lähi- ja kurssiopetuksen lisäksi, eikä Noora enää tee muita, kuin hammaspotilaita.

Noora jakaa kotinsa mm. lapinporokoirien Kaapon ja Varpun kanssa. Kaapo on aina innokas oppimaan uutta. Luonteeltaan tämä herrasmies on varsinainen perfektionisti. Varpu taas on oikea aurinkokuningatar, aina iloinen ja hyvällä fiiliksellä.

Terve Suu – hyvinvoiva lemmikki!