Eläinsairaala Mevet

Eläinsairaala Mevet

Eläinlääkintää yli 45 vuoden kokemuksella

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Olemme auki 24h vuorokaudessa!

Aukioloajat

Päivystystämme vuoden jokaisena päivänä 24/7

Eläinlääkäri päivystää Helsingin Pitäjänmäessä Mevetissä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Eläinlääkäripäivystykseen voi tulla kuka tahansa paikkakunnasta riippumatta, eikä saapumiseen tarvita erillistä lähetettä omalta eläinlääkäriltä. Eläinlääkäripäivystykseen kannattaa kuitenkin mahdollisuuksien mukaan soittaa etukäteen, jotta voimme valmistautua potilaan saapumiseen ja kertoa mahdollisista jonotusajoista.

Ympärivuorokautinen leikkausvalmius
Sairaalallamme on ympärivuorokautinen leikkausvalmius hätäleikkauksien osalta. Anestesiaa valvoo aina koulutettu hoitaja, ja käytämme kaikissa leikkauksissa anestesiavalvontalaitteita takaamaan mahdollisimman turvalliset nukutustoimenpiteet.

Tehohoito
Tehohoidossa eläimen terveydentilaa tarkkaillaan jatkuvasti vuorokauden ympäri, potilasta lääkitään, ruokitaan ja sen hyvinvoinnista huolehditaan tarkasti hellää huolenpitoa unohtamatta.

Tehohoitovalikoimaamme kuuluu muun muassa happikaappi pienille koirille ja kissoille, koirille verensiirto ja laajat laboratoriotutkimusmahdollisuudet nopeasti omassa laboratoriossamme. Tehollamme työskentelee arkipäivisin ja lauantaisin teho- ja päivystyshoitoon perehtynyt sairaalaeläinlääkäri. Päivystysaikana pystymme tekemään myös kattavasti leikkauksia sekä tiettyjä päivystysluonteisia tähystystoimenpiteitä. Hädän sattuessa päivystysnumerostamme voi tiedustella lisää.

Koirien veripankki
Sairaalamme varastossa on jatkuvasti tarjolla punasoluja ja plasmaa, joilla autamme esimerkiksi äkillisestä anemiasta, vakavasta tulehduksesta tai kyynpuremasta kärsiviä koiria.

Kattavat tutkimusmahdollisuudet
Röntgentutkimukset, ultraäänitutkimukset, CT-kuvaukset ja laboratorio ovat auki myös öisin ja viikonloppuisin eläinlääkäripäivystyksessämme. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään myös kiireiset vierasesinetähystykset päivystysaikana.

Asiakkaiden arvostelut

Markus Uusitalo

5

Meidän molemmat tytöt ovat käyneet Mevetissä ja Vihtivetissä (Omaeläinklinikka oy) koska palvelu ja hoito ovat olleet erinomaista. Rokotuksista pyllytulehdusten kautta isoon leikkaukseen,aina on jäänyt hyvä mieli asioinnista. Valitettavasti kuulimme tänään että Mevet ja Vihtivet on nykyisin osa Evidensia-eläinlääkäriketjua. Mikäli Mevet jakaa emoyhtiönsä ideologian koskien osittain ja täysin kuurojen koirien lopetussuositusta,joudumme valitettavasti päättämään asiakkuutemme Mevetissä ja Vihtivetissä.

Mims Memokkeen

5

Henkilökunta oli ammattitaitoista ja ystävällistä. Kissojen hoitohuoneessa mukavat seinähyllyt, jotka meidän kissaa miellyttivät ja rauhoittivat. Eläinlääkäri ei koskaan mainipuloinut tai millään lailla painostanut mihinkään valintaan, vaan tarjosi kaikki mahdollisuudet tilanteeseen. Eläinlääkäri myöskin kertoi, miltä oman ehdotukseni prognoosi näyttää. Ns. viihdytti ja kävi läpi omat epäilykseni ja selitti, miksei ne tee järkeä tässä tilanteessa. Päätös nukuttaa kissani oli raskas, mutta niin sujuva ja helppo kuin näin vaikea päätös voi vaan olla, koska MeVetin henkilökunta ymmärtäväisesti, kärsivällisesti ja myötätuntoisesti auttoi meidät molemmat sen läpi. Kissa ja omistaja kiittävät, toivon mukaan käytämme palveluitanne jatkossa johonkin vähemmän lopulliseen. Mutta jos se on jossain tehtävä, MeVet oli myötätuntoinen vaihtoehto. Myöskin tarjoaa erilaisia hautausmahdollisuuksia.

Salla K

5

Kiitos asiantuntevasta hoidosta ja nopeasta palvelusta ja vielä päivystysaikaan! Sain selkeät hoito-ohjeet ja kuinka toimia tulevaisuudessa hätätilanteessa. Minulle suositeltiin toisessa paikassa operaatiota, mikä olisi todennäköisesti maksanut päivystysaikaan paljon, mutta täällä minulle perusteltiin sen olevan lemmikkini tilanteessa täysin tarpeeton. Tuli olo, että täällä ajatellaan toimenpiteiden todellista tarvetta ja tieteellistä perustetta ennemmin kuin tehtäisiin tarpeettomasti mitä sattuu.

Perustuen Google-arvioihin

Aukioloajat

Olemme auki 24h vuorokaudessa!

Aukioloajat

 • Maanantai
  Avoinna 24 h
 • Tiistai
  Avoinna 24 h
 • Keskiviikko
  Avoinna 24 h
 • Torstai
  Avoinna 24 h
 • Perjantai
  Avoinna 24 h
 • Lauantai
  Avoinna 24 h
 • Sunnuntai
  Avoinna 24 h
 • Työntekijät

  Miira Nyman

  Miira Nyman

  Sairaalan johtaja

  default avatar

  Pauliina Kotamäki

  Sairaalamanageri

  default avatar

  Minna Aarnio

  Sairaalakoordinaattori

  Varpu Kupiainen

  Vastaava eläinlääkäri, sisätaudit ja poliklinikka

  Varpu Kupiainen

  Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri,

  Varpu Kupiainen työskentelee Omaeläinsairaala Mevetissä sisätautien vastaavana eläinlääkärinä. Hän on valmistunut eläinlääkäriksi v. 2004 ja pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäriksi v. 2019. Hänen on perehtynyt erityisesti koirien ja kissojen ihosairauksiin ja sisätauteihin. Hän tekee myös korvien CT-tutkimuksia ja videoskooppitähystyksiä.
  Lue lisää työntekijästämme Varpu
  Työntekijämme

  Julkaisumme Facebookissa