Eläinsairaala Mevet

Eläinsairaala Mevet

Eläinlääkintää yli 45 vuoden kokemuksella

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Päivystys
0600 55 6500 (1,97€/min + pvm/mpm)
0300 484 664

(0,42 €/min + pvm/mpm)

Hiomotie 4, 00380 Helsinki
4.3
816 Google reviews

Aukioloajat

Päivystystämme vuoden jokaisena päivänä 24/7

Eläinlääkäri päivystää Helsingin Pitäjänmäessä Mevetissä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Eläinlääkäripäivystykseen voi tulla kuka tahansa paikkakunnasta riippumatta, eikä saapumiseen tarvita erillistä lähetettä omalta eläinlääkäriltä. Eläinlääkäripäivystykseen kannattaa kuitenkin mahdollisuuksien mukaan soittaa etukäteen, jotta voimme valmistautua potilaan saapumiseen ja kertoa mahdollisista jonotusajoista.

Ympärivuorokautinen leikkausvalmius
Sairaalallamme on ympärivuorokautinen leikkausvalmius hätäleikkauksien osalta. Anestesiaa valvoo aina koulutettu hoitaja, ja käytämme kaikissa leikkauksissa anestesiavalvontalaitteita takaamaan mahdollisimman turvalliset nukutustoimenpiteet.

Tehohoito
Tehohoidossa eläimen terveydentilaa tarkkaillaan jatkuvasti vuorokauden ympäri, potilasta lääkitään, ruokitaan ja sen hyvinvoinnista huolehditaan tarkasti hellää huolenpitoa unohtamatta.

Tehohoitovalikoimaamme kuuluu muun muassa happikaappi pienille koirille ja kissoille, koirille verensiirto ja laajat laboratoriotutkimusmahdollisuudet nopeasti omassa laboratoriossamme. Tehollamme työskentelee arkipäivisin ja lauantaisin teho- ja päivystyshoitoon perehtynyt sairaalaeläinlääkäri. Päivystysaikana pystymme tekemään myös kattavasti leikkauksia sekä tiettyjä päivystysluonteisia tähystystoimenpiteitä. Hädän sattuessa päivystysnumerostamme voi tiedustella lisää.

Koirien veripankki
Sairaalamme varastossa on jatkuvasti tarjolla punasoluja ja plasmaa, joilla autamme esimerkiksi äkillisestä anemiasta, vakavasta tulehduksesta tai kyynpuremasta kärsiviä koiria.

Kattavat tutkimusmahdollisuudet
Röntgentutkimukset, ultraäänitutkimukset, CT-kuvaukset ja laboratorio ovat auki myös öisin ja viikonloppuisin eläinlääkäripäivystyksessämme. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään myös kiireiset vierasesinetähystykset päivystysaikana.

Asiakkaiden arvostelut

Elina Kalinainen

5

Todella upea tilava paikka. Erilliset jonotusloosit ettei tarvitse olla toisen potilaan vieressä. Ystävällinen henkilökunta ja hyvin hoidettu myös oma , lääkäripelkoinen eli hankalasti hoidettava koira. Aikataulu piti paikkansa ja myös maksu ja muiden papereiden saaminen sujui tosi nopeasti. Ei turhaa tuskallista odottamista missään vaiheessa.

nita haataja

5

Suuri kiitos mevetin ammattitaitoiselle eläinlääkärille Hannelelle ja muulle henkilökunnalle kissanpentuni hyvästä hoidosta. Saimme todella lämmintä, asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua kahtena peräkkäisenä iltana kissanpentumme sairauden kanssa. Nyt jatketaan kotona kotihoito ohjein pienen potilaan hoivaamista, joka onkin jo virkistynyt silmissä. Kiitos!

Mikaela K

5

Hienosti ja ammattitaitoisesti hoidettu meidän vanhan herran yöpäivystyskäynti❤️

Perustuen Google-arvioihin
Päivystys
0600 55 6500 (1,97€/min + pvm/mpm)

Aukioloajat

Päivystyspotilailta laskutetaan päivystyspotilaan perusmaksu 39€
Huomioithan lisäksi päivystysaikana eläinlääkärin toimenpidehinnat
- klo 20–22 +50 %
- klo 22–07 +100 %
- lauantaisin klo: 7–22 +50 %
- sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä sekä jouluaattona ja juhannusaattona +100 %
 • Maanantai
  Avoinna 24 h
 • Tiistai
  Avoinna 24 h
 • Keskiviikko
  Avoinna 24 h
 • Torstai
  Avoinna 24 h
 • Perjantai
  Avoinna 24 h
 • Lauantai
  Avoinna 24 h
 • Sunnuntai
  Avoinna 24 h

Työntekijät

Miira Nyman

Miira Nyman

Sairaalan johtaja

Pauliina Kotamäki

Pauliina Kotamäki

Sairaalamanageri

default avatar

Minna Aarnio

Sairaalakoordinaattori

Tiiu Varelius

Tiiu Varelius

Eläinlääkäri, ell

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta kesällä 2017. Olen työskennellyt useilla pääkaupunkiseudun klinikoilla peruspraktiikassa ja päivystystyössä. Aloitin työskentelyn Mevetin päivystystiimissä 2018. Erityisesti olen kiinnostunut päivystys- ja tehohoidosta. Kotona minulla on australianpaimenkoira, jonka kanssa harrastan paimentamista. Vapaa-ajalla harrastan myös joogaa ja kiipeilyä.
Lue lisää työntekijästämme Tiiu
Työntekijämme

Julkaisumme Facebookissa