Eläinsairaala Vethaus

Päivätoiminta. Hammashoidot. Kirurgia. Ortopedia. Tähystys. Päivystys. Lemmikistäsi välittäen 24/7/365.

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Työntekijämme
Camilla Lehtinen

Yhteistyössä Eläinsairaala Vethaus ja Omaeläinklinikka Hämeenlinna

Camilla Lehtinen

Eläinfysioterapeutti

ELÄINLÄÄKÄRIASEMAT: Eläinsairaala Vethaus
Eläinfysioterapeutti Camilla Lehtinen on aloittanut yhteistyön Eläinsairaala Vethausin kanssa!

Camilla pitää fysioterapiavastaanottoa lemmikeille Omaeläinklinikka Hämeenlinnassa (Pitkätanhuankatu 2, 13130 Hämeenlinna). Myös Vethausin ortopedisen leikkauksen jälkeinen, maksuton fysioterapiakäynti tapahtuu siis jatkossa Omaeläinklinikan tiloissa. Tavallisesti fysioterapian voi aloittaa 3 viikon sisällä leikkauksesta. Vesiterapia vasta hakasten/tikkien poiston jälkeen.
Myös muut lemmikit, jotka voisivat hyötyä fysioterapiasta, ovat Camillan vastaanotolle tervetulleita!

Eläintenhoitajaksi vuonna 2011, ja fysioterapeutiksi vuonna 2014 valmistunut Camilla on työskennellyt humaanipuolella julkisella sektorilla sairaalassa monipuolisesti eri erikoisaloilla. Eläinfysioterapian täydennyskoulutuksen Camilla on suorittanut vuonna 2017. Eläinpuolella hän on käynyt täydennyskoulutuksia mm. manuaalisten taitojen (mobilisointi, faskiamanipulaatio) kehittävissä koulutuksissa, neurologisten vaivojen kuntoutuksessa, sekä viimeisimpänä akupunktion saralla.

"Eläinten fysioterapia on kokonaisuudessaan äärimmäisen mielenkiintoista ja kiehtovaa! Koen tärkeänä eläinten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisen ja tämän vuoksi työskentely moniammatillisessa tiimissä klinikalla toimii hyvin - yhteisenä tavoitteena eläinten hyvinvointi. Olen myös opiskellut sekä työskennellyt ulkomailla, joten työskentely englanniksi ei tuota ongelmia."

Ajan Camillalle pääset varaamaan Hämeenlinnan Omaeläinklinikan nettiajanvarauksesta.

Muut kyselyt esimerkiksi lemmikkisi jatkohoidosta leikkauksen jälkeen, sekä lisätiedot fysioterapiasta Vethausista: 📞 0201 800 820