Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinlääkäriasema Salovet

Eläinlääkäri lähellä sinua!

Tänään: 8.00–19.00
Palaa tarkastelemaan kaikkia työntekijöitämme
Ida Tallqvist

Klinikkaeläinhoitaja

Ida Tallqvist

Eläinlääkäriasemat:

Eläinlääkäriasema Salovet

Idalle mieleisintä klinikkatyöskentelyssä on ehdottomasti röntgenkuvantaminen ja viralliset terveystutkimukset. Erityisesti Idan sydäntä lähellä ovat koirapotilaat.

Ida on klinikkamme tilausvastaava ja somevastaava. Ida on Ullan ohella myös fear free-sertifioitu.

Ida on aktiivinen koiraharrastaja Perniöstä. Tällä hetkellä Idalla on kotona kissa ja neljä labradoria: 8v. Maisa, 4v. Muusi, 2v. Nakki ja Idan ensimmäinen oma kasvatti, pentu Silli. Ida kasvattaa metsästyslinjaisia labradorinnoutajia kennelnimellä Olevinaan. Idan ensimmäinen pentue on syntynyt joulukuussa 2019. Vapaa-aika Idalla kuluu koirien kanssa harrastaessa. Lajikirjoon kuuluu mm. rodunomaiset lajit, agility ja rallytoko.

Ida on opiskellut Axxell Brusabyssä eläintenhoitajan perustutkinnon vuonna 2011. Heti valmistumisensa jälkeen hän jäi koululle työskentelemään eläintenhoitajana aina syksyyn 2017 saakka, kunnes lähti opiskelemaan klinikkaeläinhoitajaksi. Klinikkaeläintenhoitajaksi Ida valmistui joulukuussa 2018 ammattiopisto Liviasta ja näyttötutkinnon hän suoritti meillä Evidensia Salossa joulukuussa 2018. Salon tiimissä Ida on työskennellyt kesästä 2018 saakka.

 

Kielitaito:
Suomi
Svenska
English

Omat lemmikit:

Metsästyslinjaiset labradorinnoutajat Muusi, Nakki ja Silli, Sekalinjainen labradorinnoutaja Maisa, Maatiaiskissa Peter