Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinlääkäriasema Salovet

Eläinlääkäri lähellä sinua!

Tänään: 8.00–19.00
Palaa tarkastelemaan kaikkia työntekijöitämme
Saila Jalonen

Klinikkaeläinhoitaja

Saila Jalonen

Eläinlääkäriasemat:

Eläinlääkäriasema Salovet

Klinikkatyöskentelyssä erityisiä mielenkiinnon kohteita Sailalla on leikkauspotilaat, niiden kokonaisvaltainen hyvä hoito ja välinehuolto. Saila on klinikkamme ruokavastaava.

Saila on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2015 Paimion Liviasta. Lisäksi hän on opiskellut itselleen sekä merkonomin että eläintenhoitajan perustutkinnot. Klinikkaeläintenhoitajaksi valmistuttuaan Saila on työskennellyt vuoden Lohjan Evidensialla ja siitä siirtyi Salon Evidensiaan. Salossa Saila on viihtynyt hyvin mahtavan työporukan vuoksi.

Sailalla on kaksi koiraa: 9v. englanninspringersspanieli Poju ja nuorimman koiran virkaa suorittaa 2v. metsästyslinjainen labradorinnoutaja Pipsa. Poju viettää jo eläkekoiran virkaa, mutta Pipsan kanssa Saila harrastaa noutajien rodunomaisia lajeja ja onpa Pipsalle kisattu RTK1 -koulutustunnuskin rallytokosta.

Koirien lisäksi Saila viettää paljon aikaa hevostallilla, sillä hän omistaa 11v. suomenhevosravuritamma Kristan. Krista on aktiivisessa treenissä oleva hevonen, jonka kanssa kierretään kulmakunnan raviradoilla kilpailemassa.

 

Kielitaito:
Suomi
English

Omat lemmikit:

Englanninspringerspanieli Poju, Mestästyslinjainen labradori Pipsa, Suomenhevonen Krista