Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Lahden eläinlääkäriasema

Eläinlääkäri lähellä sinua!

Tänään: 8.00–20.00
Palaa tarkastelemaan kaikkia työntekijöitämme
Minna Rantanen

Minna Rantanen

Eläinlääkäri

Eläinlääkäriasemat:

Lahden eläinlääkäriasema

Minna on laillistunut eläinlääkäriksi Suomessa vuonna 2003.  Lahden Evidensiassa ( aiemmin Lahden eläinlääkäriasema ja Univet Lahti) Minna on työskennellyt vuodesta 2011. Sitä ennen työkokemusta on karttunut pieneläinklinikoilta mm Äänekoskelta, Tampereelta ja Raumalta.

Minna hoitaa monen tyyppisiä potilaita. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on tällä hetkellä mm mahasuolikanavan oireista kärsivät potilaat,

pehmytosakirurgia / vatsaontelokirurgia, diagnostiset tähystystoimenpiteet kuten , gastroskopia, kolonoskopia, rhinoskopia sekä laparoskooppiset koepalojen otot. Tähystysleikkauksista mm tähystyssterilisaatio- ja kastraatio piilokivespotilaille. Minna on käynyt tähystystoimenpiteiden täydennyskoulutusta mm Colorado State Universityssä vuonna 2016.

Myöskin kaikkien seniorikäisten potilaiden hoito on Minnalle sydämen asia. Ikää katsomatta jokainen eläin ansaitsee arvokkaan ja kivuttoman loppuelämän.  Lisäksi Minna pitää päivystystyöstä, joten viikonloppuisin saattaa hyvinkin päästä Minnan hoitoon!

Kielitaito:
Suomi
English
Eesti

Omat lemmikit:

Karkeakarvainen mäyräkoira Ripa

Perehtyneisyys:

  • Pehmytosakirurgia
  • Yleiskirurgia
  • Sisätaudit
  • Yleislääketiede