Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Malmin Eläinklinikka Apex

Parasta hoitoa parhaalle ystävällesi

Tänään: 7.30–20.00
Päivystys
Palaa tarkastelemaan kaikkia työntekijöitämme
Sonja Kaita

Sonja Kaita

Eläinfysioterapeutti

Eläinlääkäriasemat:

Malmin Eläinklinikka Apex
Sonjalla on fysioterapiaopintoja yhteensä 8,5 vuotta sisältäen OMT-erikoistumisen (3,5 v) ja eläinfysioterapian erikoistumisen (1,5 v). Lisäksi Sonjalla on akupunktiokoulutus, sekä eläinakupunktiokoulutus.  Käytännön työkokemusta fysioterapiasta hänelle on kertynyt jo 23 vuotta, josta ammatinharjoittajana 17 vuotta. Fysioterapiaopintojen lisäksi Sonja on suorittanut eläinkouluttajan perusopinnot.

Sonja on tehnyt fysioterapiaa ihmisten parissa reilut 20 vuotta, josta viimeiset 13 vuotta ortopediseen manuaaliseen terapiaan erikoistuneena tuki- ja liikuntaelinasiakkaiden saralla. Eläinfysioterapeutiksi hän valmistui vuonna 2017 ja siitä lähtien eläinfysioterapia on ollut osana hänen työviikkoaan.

Eläinfysioterapia sisältää fysioterapeuttisen tutkimisen perusteella todetun tarpeen mukaan yksilöllisesti mm. harjoitusterapiaa, lihashuoltoa, nivelten mobilisaatiota ja kivunhoitoa. Sonjalla on myös eläinakupunktiokoulutus ja voi käyttää myös akupunktiota eläinten tuki- ja liikuntaelinten kivun hoitoon.

Sonja on suorittanut myös eläinkouluttajaopintoja, mistä on usein hyötyä eläinfysioterapeutin työssä. Kaikki hoidot tapahtuu eläimen ehdoilla, positiivista vahvistamista hyödyntäen. Hoidon jälkeen tulee kaikilla olla hyvä mieli!