Mäntsälän eläinlääkäriasema

Tuttu ja paikallinen!

Tänään: 08:00 - 20:00

Aukioloajat

Poikkeusaukioloajat 2022:

 

 

 

Nämä eläinsairaalat päivystävät vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä:

Eläinsairaala Vethaus, Hämeenlinna

Evidensia Tammisto

Kouvolan eläinsairaala

Espoon eläinsairaala

Asiakkaiden arvostelut

Helmi

5

Empaattinen ja osaava henkilökunta. Ajan saa tarvittaessa todella nopeasti. Hintava, mutta hyvästä palvelusta maksan mielelläni.

Tero Mäläskä

5

Iloinen ja erittäin mukava osaava henkilökunta. Pitkät aukiolot plussaa. Käyn jatkossakin tässä paikassa. Suosittelen!

Pasi Hämäläinen

4

Saatanan tunarit!! Meniitte sitten nostaa rokotteiden hintaa 50 rosenttia, pidän huolen ettei vinttikoirat käytä teidän palveluita!!

Perustuen Google-arvioihin

Aukioloajat

 • Maanantai
  08:00 - 20:00
 • Itsenäisyyspäivä 6.12.
  Suljettu
 • Keskiviikko
  08:00 - 20:00
 • Torstai
  08:00 - 20:00
 • Perjantai
  08:00 - 18:00
 • Lauantai
  Suljettu
 • Sunnuntai
  Suljettu
 • Työntekijät

  Taru Latvanen

  Klinikan johtaja

  Taru Latvanen

  Eläinlääkäri

  Taru valmistui eläinlääkäriksi vuonna 1997 ja on työskennellyt Mäntsälän eläinlääkäriaseman palveluksessa jo vuodesta 1999 alkaen. Erityisiä ammatillisia kiinnostuksen kohteita ovat sisätaudit ja geriatria, eli iäkkäiden potilaiden kokonaisvaltainen terveyden- ja sairaudenhoito. Kielitaito: Suomi English Eläimet1/4 suomenhevosesta Kyrön LempiTaidotYleislääketiede
  Lue lisää työntekijästämme Taru
  Elina Lammi

  Elina Lammi

  Eläinlääkäri

  Elina on saanut praktiikkaoikeudet Helsingin yliopiston Eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2006 ja on sen jälkeen tehnyt pieneläinpainotteista sekapraktiikkaa päivystyksineen eri puolilla Suomea. Lisensiaatiksi Elina valmistui 2010, ja on sen jälkeen jatkokouluttautunut säännöllisesti syventäen osaamistaan pieneläinsairauksista. Erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat hammashoidot, pehmytosakirurgia sekä sisätaudit, mutta Elina pitää työssään etenkin sen monipuolisuudesta ja mahdollisuudesta hoitaa monenlaisia potilaita. Kielitaito: Suomi Svenska English EläimetKotikissat Tahvo ja HessuAustraliankelpiet Uli ja TuroTaidotSuu- ja hammassairaudetPehmytosakirurgiaYleislääketiede
  Lue lisää työntekijästämme Elina
  Eini Pajunen

  Perhevapaalla

  Eini Pajunen

  Eläinlääkäri

  Eini on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta vuonna 2017. Hän on työskennellyt pieneläinklinikoilla sekä Helsingin yliopiston Eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa. Pieneläinpraktiikan ohessa Eini tekee väitöskirjatutkimusta shetlanninlammaskoiran pinnallisen varvaskoukistajan jänteen sijoiltaanmenosta. Einin erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat suu- ja hammassairaudet sekä kirurgia.
  Lue lisää työntekijästämme Eini
  Tanja-Liisa Pankkonen

  Tanja-Liisa Pankkonen

  Eläinlääkäri

  Tanja-Liisa on opiskellut eläinlääkäriksi Tarttossa, josta hän on valmistunut kesällä 2004. Sen jälkeen hän suoritti EU-laillistumisen Helsingissä ja sai praktiikkaoikeudet jouluna 2005. Valmistumisen jälkeen Tanja-Liisa tehnyt eripituisia sijaisuuksia mm. Lahdessa, Hyvinkäällä, Nurmijärvellä ja Järvenpäässä. Mäntsälässä Tanja-Liisa ollut töissä 8/2014 ja nyt uudelleen tammikuusta 2020. Kiinnostuksen kohteena kirurgia ja eksoottiset eläimet. Tanja-Liisa on käynyt jyrsijä- sekä lintu- ja matelijakurssin muutama vuosi sitten. Tanja-Liisalla on virallisen polvilausunnon oikeudet. Tällä hetkellä Tanja-Liisa kotona on karvattoman perheen lisäksi  staffi-neitokainen, kilpikonna sekä hiiriä.
  Lue lisää työntekijästämme Tanja-Liisa
  Työntekijämme

  Julkaisumme Facebookissa