Pohjois-Suomen Eläinsairaala

Pohjois-Suomen Eläinsairaala

Olemme täällä sinua ja lemmikkiäsi varten 24h!

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Urheilukoiraklinikka

Urheilukoiraklinikka Pohjois-Suomen eläinsairaalan yhteydessä

Tarjoamme eläinlääketieteen palvelut kaikille aktiivisille koirille lajista riippumatta. Tavoitteenamme on mahdollistaa terve ja pitkä elinkaari koiramaailman urheilijoille pennusta eläkeikään. Urheilukoiraklinikalla on monipuoliset tutkimus-, toimenpide- ja leikkausmahdollisuudet.

Palvelumme

Pohjois-Suomen Eläinsairaalaan on avattu Urheilukoiraklinikka. Tuemme harrastuskoiran koko elinkaarta pennusta eläkeikään. Meiltä saat korkealaatuiset ortopediset tutkimukset ja toimenpiteet myös kotikoirille.

 • Ennaltaehkäisevät hoitokäynnit (rokotukset, pikkupentujen tarkastukset)
 • Kasvavan koiran tutkimukset kasvuhäiriöiden varalta
 • Ontumatutkimukset
 • Röntgenkuvaukset
 • CT-kuvaus eli tietokonetomografiatutkimus
 • Ortopedinen kirurgia
 • Traumatologia
 • Tähystyksellä tehtävät vatsaonteloleikkaukset
 • Fysioterapia

Hoidamme joustavasti myös akuutit traumat: murtumat, haavat ja jännevauriot.

Asiantuntijamme

Urheilukoiraklinikalla sinua palvelevat erityisesti urheilukoirien hoitoon perehtynyt ammattilaistiimi, ortopedi Tuomo Martinmäki ja ortopedi Tuomo Nyyssönen. Eläinlääketieteen lisensiaatti, eläinlääketieteellisen kirurgian erikoiseläinlääkäri, urheilukoiraeläinlääkäri Alessandro Piras vierailee klinikallamme myös säännöllisesti. Huolehdimme, että harrastuskoirasi saa nopean ja oikean hoidon sekä ohjausta ja neuvontaa kaikissa harrastuskoiran terveyteen liittyvissä asioissa.

Asiakkaiden arvostelut

Inkeri Jäntti

5

Todella hyvää, empaattista ja asiantuntevaa palvelua. Jatkossa tulen käyttämään tätä paikkaa aina kun mahdollista.

Essi Kiljander

5

Saatiin apu huonokuntoiselle koiralle su-ma yönä (koira jäi yöksi). Oli kyllä paikallaan tilanteeseen nähden ja aamulla vastassa oli aivan eri Hertta! Puhelimeen vastattiin läpi yö ja Hertan tilannetta pidetti ajantasalla. Tutkimukset tehtiin hyvin nopeasti (verikoe, röntgenkuva, ultra). Kallistahan se on, mutta työkin on arvokasta. En valita, loistava palvelu olla olemassa!

Erkki Kauvanto

4

Hyvää palvelua myös eutanasioissa. Kaksi lemmikkiä jouduttu lopettamaan ja niin hoito kuin ikävämmätkin asiat hoituneet hyvin. Kallis, mutta niin kaikki muutkin.

soosa007

5

Oman kokemuksen mukaan mahtava työporukka. Kissan vaiva saatiin selville ja vaikka kissani on hieman temperamenttisempi tapaus oli erittäin hyvin siihen varauduttu ja asiantuntevasti käsitelty. Anettiin myös hyvin vinkkejä mitä tuotteita hankkimalla voisin ennalta ehkäistä ettei kisuni vatsa enää ummettaisi niin tajuttoman pahasti että menisi uudelleen tukkoon. Kyseisestä pisteestä voi huolestunut lemmikin omistaja saada helposti selville onko omalla kullalla kaikki okei aina veritesteistä röntkenkuviin.

Perustuen Google-arvioihin

Aukioloajat

Päivystämme 24 h!
Päivystyspuhelin 24/7:
0600 417 230 (1,97 €/min + pvm)

Huomioithan päivystysaikana klinikkamaksun ja eläinlääkärin toimenpidehinnat
- klo 20–22 +50 %
- klo 22–07 +100 %
- lauantaisin klo: 7–22 +50 %
- sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä +100 %, lisäksi jouluaatto ja juhannusaatto +100 %
 • Maanantai
  Avoinna 24 h
 • Tiistai
  Avoinna 24 h
 • Keskiviikko
  Avoinna 24 h
 • Torstai
  Avoinna 24 h
 • Perjantai
  Avoinna 24 h
 • Lauantai
  Avoinna 24 h
 • Sunnuntai
  Avoinna 24 h
 • Työntekijät

  default avatar

  Päivystysosasto

  Adela Vancea

  Eläinlääkäri

  Olen valmistunut eläinlääkäriksi kesällä 2019 Romaniassa (University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine of Cluj-Napoca). Opiskelujen aikana olin harjoittelussa Englannissa ja heti valmistumisen jälkeen tulin harjoitteluun Pohjois-Suomen Eläinsairaalaan. Harjoittelun jälkeen aloitin työt päivystyseläinlääkärinä. Olen energinen persoona ja haluan oppia koko ajan lisää. Vapaa-ajalla harrastan lukemista, ruuan laittoa, ulkoilua luonnossa ja matkustamista. Kielitaito englanti romania   EläimetBeagle Dobby
  Lue lisää työntekijästämme Adela
  Anna Vainionpää

  Päiväosasto

  Anna Vainionpää

  Hoitaja

  Valmistuin eläintenhoitajaksi 2013 ja klinikkaeläinhoitajaksi 2017 Kainuun ammattiopistosta. Aloitin Evidensialla talvella 2019. Kiinnostukseni kohteita ovat laboratoriotyöskentely, radiologinen kuvantaminen sekä haavojenhoito. EläimetMyssla IslanninlammaskoiraKelmi Islanninlammaskoira
  Lue lisää työntekijästämme Anna
  Anneli Saranki

  Päiväosasto

  Anneli Saranki

  Eläinlääkäri

  Olen valmistunut eläinlääkäriksi 2016 ja Pohjois-Suomen Eläinsairaalassa aloitin heinäkuussa 2020. Pääasiassa työpäiväni täyttyvät hammaspotilaista. Erityisesti minua kiinnostaa koirien ja kissojen hammassairauksien lisäksi neurologia. Näistä aiheista olen hankkinut lisäkoulutusta. Ammatillisena tavoitteena minulla on kehittää edelleen omaa osaamistani lisäkoulutuksin, jotta voisin tarjota potilaille mahdollisimman hyvän ja ammattitaitoisen hoidon. Vapaa-ajalla viihdyn kuntosalilla ja koiran kanssa luonnossa. Lisäkoulutukseni: ESAVS (European School for Advanced Veterinary Studies) Dentistry I ja II ESAVS Feline Dentistry ESAVS Neurology I ja Neurology II ESAVS Neuropathology and MRI Interpretation Quadam Spinal Disorders in Dogs and Cats Kielitaito: Suomi Englanti Viro EläimetSekarotuinen Hipsu
  Lue lisää työntekijästämme Anneli
  default avatar

  Päiväosasto

  Anni Hemminki

  Eläinlääkäri

  Olen valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2016. Hoidan monenlaisia potilaita, erityisesti pidän sisätautipotilaiden ja kissapotilaiden hoitamisesta. Valmistumisen jälkeen olen osallistunut mm. kissalääketieteen koulutuksiin ja olen suorittanut CVE/ISFM Feline Medicine Distance Education Course -kurssin. Vapaa-ajallani harrastan monipuolisesti liikuntaa.
  Lue lisää työntekijästämme Anni
  Työntekijämme

  Julkaisumme Facebookissa