Evidensian eläinrakkaat asiantuntijat

Evidensian eläinrakkaat -videosarja esittelee eläinrakkaita asiantuntijoitamme omien lemmikkiensä tai eläinharrastustensa parissa.

Jakso 1 – Eläinlääkäri Teija Viita-aho ja maine coonit Pipsa ja Seppo

Miten eläinlääkäri, MANZCVS (Medicine of Cats) Teija Viita-aho kissaklinikka Evidensia Felinasta pelasti oman Pipsa-kissansa hengen? Millä keinolla kissalääkäri saa pelokkaan potilaan rauhoittumaan? Katso nyt Evidensian eläinrakkaat -videosarjan ensimmäinen osa!

Jakso 2 – Erikoiseläinlääkäri Tiina Eskonen ja hevonen Chica Valienta

Miten syntyy luottamus Evidensian hevosklinikoiden vastuueläinlääkärin ja hevosklinikka Evidensia Laukaan erikoiseläinlääkärin D.V.M Tiina Eskosen ja hevospotilaan välille? Minkälainen on Tiinan oma hevonen Chica Valienta? Evidensian Eläinrakkaat -videosarjan toinen osa on täällä!

Jakso 3 – Eläinlääkäri Petra Nieminen ja belgianpaimenkoira Nato

Miten belgianpaimenkoira Kiirastulen Boromir eli Nato kuvailisi omistajaansa, Eläinsairaala Evidensia Hattulan eläinlääkäri Petra Niemistä? Minkälainen laji on IPO? Katso nyt Evidensian eläinrakkaat -videosarjan kolmas osa!

Jakso 4 – Eläinlääkäri Marit Lindberg ja shetlanninlammaskoira Mandy

Miten eläinlääkäri Marit Lindberg Järvenpään Evidensiasta päätyi hankkimaan ensimmäisen shetlanninlammaskoiransa? Mitä eksoottisempia lemmikkejä Marit on hoitanut? Entä mikä on Maritin lempitoimenpide? Vastaukset selviävät Evidensian eläinrakkaat -videosarjan neljännestä osasta!

Jakso 5 – Pieneläinhoitaja Paula Ulander, Reili-koira ja gerbiilit Oreo ja Bumba

Mitä kuuluu pieneläinhoitajan työhön? Minkälaisia lemmikkejä ovat gerbiilit? Minkälaisia vinkkejä eläinsairaala Evidensia Tammiston leikkausosastolla työskentelevä pieneläinhoitaja Paula Ulander antaa turvalliseen kesään lemmikkien kanssa? Katso nyt Evidensia Eläinrakkaat -sarjan viides osa!

Jakso 6 – Eläinlääkäri Kira Kanerva ja Dorazio-hevonen

Minkälainen on hevossairaala Evidensia Hyvinkään eläinlääkäri, GP-kouluratsastaja ja IV-kouluratsastustuomari Kira Kanervan oma hevonen Dorazio? Mikä on hevoselämän huono puoli? Miten toimia, jos hevonen tarvitsee päivystävän hevossairaalan hoitoa? Katso nyt uusimmasta Eläinrakkaat-sarjan jaksosta!

Jakso 7 – Eläinlääkäri Aleksi Pollari ja mittelspitz Iines

Mistä kumpuaa Evidensia Kampissa työskentelevän eläinlääkäri Aleksi Pollarin halu auttaa eläimiä? Minkälainen on Aleksi oma koira, mittelspitz Iines? Onko eläinlääkärillä milloinkaan vaikeuksia pitää tunteitaan kurissa? Katso videolta nyt!

Löydä eläinlääkäriasema lähelläsi

IVC Evidensia

Huolettaako lemmikin vointi? Soita eläinlääkärin puhelinneuvontaan

IVC Evidensia

Huolettaako lemmikin vointi? Soita eläinlääkärin puhelinneuvontaan