Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Toi­min­taoh­jeet asiointiin Evidensian eläinlääkäriasemilla ko­ro­na­vi­ruse­pi­de­mian ai­ka­na

Toimintaohjeita päivitetty 1.7.

Turvataksemme lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden, noudatamme yhä varotoimia eläinlääkäriasemillamme. 

Pyydämme huomioimaan seuraavat seikat asioidessasi meillä:

 

 

 

 

 

 

  • Asioithan klinikallamme vain terveenä.
    • Jos olet altistunut COVID-19 -koronavirukselle, sinulla on hengitystieoireita tai olet karanteenissa mahdollisen altistumisen vuoksi, jätä oman ja muiden ihmisten terveyden vuoksi klinikkakäynti väliin. Voit tällöin pyytää jotakuta toista tuomaan lemmikkisi hoitoon. Klinikkakyyti palvelee maksutta pääkaupunkiseudulla.
    • Jos kukaan muu voi saattaa lemmikkiäsi hoitoon, tarvittaessa henkilökuntamme voi noutaa lemmikin ulkotiloista klinikalle hoitoon. Tällöin on ensiarvoisen tärkeää soittaa klinikallemme etukäteen.

  • Pidä 1–2 metrin väli toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaamme.

  • Saavu paikalle vain juuri ennen varatun ajan alkamista (ei etuajassa).  Odotus- ja klinikkatiloissa vältetään turhaa oleilua.
  • Myös potilashuoneessa huolehditaan turvavälistä. Jos turvaväli ei toteudu, suosittelemme hengityssuojaimien käyttöä.

  • Hygieniatasomme on normaalistikin erittäin korkea, mutta ylläpidämme edelleen klinikkatiloissamme kaikkien kosketuspintojen tehostettua puhdistusta ja desinfiointia.

  • Huolehditaan myös jatkossa hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Pysytään terveinä!

Mikäli kuulut riskiryhmään, tarjoamme lemmikillesi kyydin klinikalle veloituksetta pääkaupunkiseudulla. Lue lisää Klinikkakyydistä. 

Kotikäynti -palvelua ei tarjota toistaiseksi.

Jos olet sairastumisen vuoksi estynyt saapumaan klinikalle, peruthan varatun ajan kuitenkin mahdollisimman pian soittamalla klinikalle. Emme veloita tästä erillistä myöhäisen peruutuksen maksua (norm. 39€).

Toivomme ymmärrystä ja toimintaohjeiden noudattamista, jotta voimme jatkossakin turvata yhdessä meidän kaikkien terveyden ja toimintakyvyn.