Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Toi­min­taoh­jeet asiointiin Evidensian eläinlääkäriasemilla ko­ro­na­vi­ruse­pi­de­mian ai­ka­na

Toimintaohjeita päivitetty 1.7.

Turvataksemme lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden, noudatamme yhä varotoimia eläinlääkäriasemillamme. Ohjeistuksissa saattaa olla klinikkakohtaisia eroja. Katso eläinlääkäriaseman sivuilta klinikkakohtaiset tiedot ennen asiointia. 

Pyydämme huomioimaan seuraavat seikat asioidessasi meillä:

 

 

 

 

 

 

  • Asioithan klinikallamme vain terveenä.
    • Jos olet altistunut COVID-19 -koronavirukselle, sinulla on hengitystieoireita tai olet karanteenissa mahdollisen altistumisen vuoksi, jätä oman ja muiden ihmisten terveyden vuoksi klinikkakäynti väliin. Voit tällöin pyytää jotakuta toista tuomaan lemmikkisi hoitoon.
    • Jos kukaan muu voi saattaa lemmikkiäsi hoitoon, tarvittaessa henkilökuntamme voi noutaa lemmikin ulkotiloista klinikalle hoitoon. Tällöin on ensiarvoisen tärkeää soittaa klinikallemme etukäteen.

  • Pidä 1–2 metrin väli toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaamme.

  • Saavu paikalle vain juuri ennen varatun ajan alkamista (ei etuajassa).  Odotus- ja klinikkatiloissa vältetään turhaa oleilua.
  • Myös potilashuoneessa huolehditaan turvavälistä. Jos turvaväli ei toteudu, suosittelemme hengityssuojaimien käyttöä.

  • Hygieniatasomme on normaalistikin erittäin korkea, mutta ylläpidämme edelleen klinikkatiloissamme kaikkien kosketuspintojen tehostettua puhdistusta ja desinfiointia.

  • Huolehditaan myös jatkossa hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Pysytään terveinä!

Kotikäynti -palvelua ei tarjota toistaiseksi.

Jos olet sairastumisen vuoksi estynyt saapumaan klinikalle, peruthan varatun ajan kuitenkin mahdollisimman pian soittamalla klinikalle. Emme veloita tästä erillistä myöhäisen peruutuksen maksua (norm. 39€).

Toivomme ymmärrystä ja toimintaohjeiden noudattamista, jotta voimme jatkossakin turvata yhdessä meidän kaikkien terveyden ja toimintakyvyn.