Eläinlääkäreitä Eläinsairaala Vettoriin, Raisioon

Eläinsairaala Vettori on Varsinais-Suomessa, Raisiossa toimiva Suomen toiseksi suurin, yksityinen eläinsairaala. Sairaalassamme työskentelee tällä hetkellä noin 20 eläinlääkäriä mm. akuutti- ja tehohoidon, kirurgian, ortopedian, ihosairauksien, suu- ja hammassairauksien, ja sisätautien osa-alueilla sekä tietysti peruspraktiikkaa tehden.

Sijainti Raisio

Haku päättyy 31/08/2019

Yhteyshenkilö Klinikan johtaja Mikael Granholm

Yhteystiedot mikael.granholm@evidensia.fi

Ketä etsimme?

Haemme nyt päivystystyöstä ja akuuttihoidosta kiinnostuneita eläinlääkäreitä sekä vakituiseen että määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työskentely meillä on monipuolista ja haastavaa, potilastapaukset vaihtelevat suuresti 24/7 toimivan päivystyksen ansiosta. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen tarjoamalla jokaiselle mahdollisuuksia ja tilaa kehittyä omassa työssään. Työyhteisömme on avoin ja mukava, tulevat kollegasi osaavia ja ammattitaitoisia.

Aiempi työkokemus sekä jatkokouluttautuminen akuutti- ja tehohoitoon liittyvillä eläinlääketieteen osa-alueilla luetaan eduksi. Hyvät ihmissuhdetaidot ovat tärkeät suuressa työyhteisössä, joten odotamme sinun olevan yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluorientoitunut.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut.

Olit sitten vastavalmistunut tai jo pidemmälle kouluttautunut, ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikan johtaja Mikael Granholm, sähköpostitse mikael.granholm@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 31.8.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtäviä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!