Eläinlääkäri Lahteen

Lahden eläinlääkäriasema on perinteikäs erikoisosaamisen klinikka, jossa työskentelee 12 eläinlääkäriä, 13 hoitajaa, asiakaspalvelija sekä välinehuoltaja. Teemme töitä kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin klo 8-20 ja joka toisena lauantaina klo 9-15. Lisäksi vastaamme Päijät-Hämeen alueen pieneläinpäivystyksestä joka toisena viikonloppuna/pyhänä, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 8-20.

Sijainti Lahti

Haku päättyy 2019-12-31

Yhteyshenkilö Klinikan johtaja Helka Heikkilä

Yhteystiedot helka.heikkila@evidensia.fi, 050 464 9276

Ketä etsimme?

Haemme Lahden Eläinlääkäriasemalle eläinlääkäriä määräaikaiseen työsuhteeseen. Etsimme ensisijaisesti eläinlääkäriä tai eläinlääketieteen kandidaattia, jolla on jo kokemusta pieneläinpraktiikasta.

Isolla ja hyvin varustellulla klinikallamme on mahdollista kehittää omaa osaamistaan. Henkilökuntamme on kokenutta ja kollegat mukavia. Meillä on hyvin varustellut leikkaussalit, tähystyslaitteisto, laboratorio ja röntgen, laadukas ultraäänilaite ja paljon potilaita.

Odotamme sinulta:
• eläinlääkärin tutkintoa
• kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä
• halua oppia lisää
• joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
• aktiivista ja positiivista asennetta
• hyvää asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoa

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, mukavat työkaverit ja laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin, hyvät henkilöstöedut ja ajanmukaiset laitteet- sekä työskentelytilat.

Lisätietoa tehtävistä antaa klinikan johtaja Helka Heikkilä, puhelimitse 050 464 9276 tai sähköpostitse helka.heikkila@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 31.12.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!