Eläinlääkäri Lahteen, määräaikainen

Lahden eläinlääkäriasema on perinteikäs erikoisosaamisen klinikka, jossa työskentelee 12 eläinlääkäriä, 13 hoitajaa, asiakaspalvelija sekä välinehuoltaja. Teemme töitä kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin klo 8-20 ja joka toisena lauantaina klo 9-15. Lisäksi vastaamme Päijät-Hämeen alueen pieneläinpäivystyksestä joka toisena viikonloppuna/pyhänä, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 8-20.

Haku päättyy 2020-03-29

Yhteyshenkilö Helka Heikkilä

Yhteystiedot helka.heikkila@evidensia.fi, 050 464 9276

Ketä etsimme?

Haemme Lahden Eläinlääkäriasemalle eläinlääkäriä määräaikaiseen työsuhteeseen, vanhempainvapaan ajaksi 1.5.-31.7.2020 Etsimme ensisijaisesti eläinlääkäriä tai eläinlääketieteen kandidaattia, jolla on jo kokemusta pieneläinpraktiikasta.

Odotamme sinulta:

• eläinlääkärin tutkintoa
• kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä
• halua oppia lisää
• joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
• aktiivista ja positiivista asennetta
• hyvää asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoa

Mitä tarjoamme?

Isolla ja hyvin varustellulla klinikallamme on mahdollista kehittää omaa osaamistaan. Henkilökuntamme on kokenutta ja kollegat mukavia. Meillä on hyvin varustellut leikkaussalit, tähystyslaitteisto, laboratorio ja röntgen, laadukas ultraäänilaite ja paljon potilaita.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, mukavat työkaverit ja laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin, hyvät henkilöstöedut ja ajanmukaiset laitteet- sekä työskentelytilat.

Lisätietoa tehtävistä antaa klinikan johtaja Helka Heikkilä, puhelimitse 050 464 9276 tai sähköpostitse helka.heikkila@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 30.3.2020 mennessä Helkalle osoitteeseen helka.heikkila@evidensia.fi.

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!