Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinlääkäri Lohjalle, vakituinen

Lohjan Pieneläinklinikka on perinteikäs, paikallisesti vahva erikoisosaamisen klinikka, jossa työskentelee 5 eläinlääkäriä, 7 hoitajaa sekä fysioterapeutti. Eläinlääkäreillämme on erityisosaamista ortopediasta, pehmytkudoskirurgiasta, tähystysleikkauksista, hammashoidoista, iho- ja korvasairauksista, BAER-kuulotutkimuksista, sisätaudeista sekä kissojen sairauksista.

Klinikalla on hyvin varusteltu leikkaussali (mm. tähystyslaitteisto) ja hammashuone (mm. hammasröntgen, porayksikkö), inhalaatioanestesiat, digiröntgen, ultraäänilaite, video-otoskopia- ja endoskopiavälineistö sekä in-house laboratorio.

Klinikka on avoinna arkisin ajanvarauksella kahdessa vuorossa klo 8-20 sekä päivystystä varten lauantaisin klo 9-15.

Sijainti Lohjan Pieneläinklinikka

Haku päättyy 2020-04-16

Yhteyshenkilö Aija Jantunen 0201 750120/Jolin Häll 040 487 8642

Yhteystiedot aija.jantunen@evidensia.fi/jolin.hall@evidensia.fi

Ketä etsimme?

Haemme Lohjan Pieneläinklinikalle eläinlääkäriä kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Etsimme ensisijaisesti eläinlääkäriä tai eläinlääketieteen kandidaattia, jolla on jo kokemusta pieneläinpraktiikasta.

Odotamme sinulta:

• eläinlääkärin tutkintoa
• kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä
• halua oppia lisää • joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
• aktiivista ja positiivista asennetta
• hyvää asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoa

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolista ja mielenkiitoista työtä hyvin varustelIulla, nykyaikaisella klinikallamme, jossa on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan. Meillä Lohjalla on paljon asiakkaita. Koko henkilökuntamme on kokenutta, työilmapiiri avoin ja kaikki työkaverit ihania. Osana Evidensiaa tarjoamme myös laajan kollegaverkoston, erinomaiset henkilöstöedut ja hyvät koulutusmahdollisuudet.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikan johtaja Aija Jantunen, p. 0201 750120, aija.jantunen@evidensia.fi tai klinikkamanageri Jolin Häll, p. 040-487 8642, jolin.hall@evidensia.fi

Lähetäthän hakemuksesi Aijalle viimeistään 16.4.2020 osoitteeseen aija.jantunen@evidensia.fi