Eläinlääkäri Seinäjoelle

Evidensia Seinäjoki on hyvin varusteltu, laitteisto on ajanmukaista ja asiakaskunta tulee laajalta alueelta. Klinikalla toimii monen alan erikoisosaajia, jotka ovat tukena päivittäisessä työssä, ja hoitohenkilökunta on osaavaa ja kokenutta. Pyrimme pysymään ajan mukana kouluttautumalla ahkerasti. Meillä on mahtava tiimi!

Haku päättyy 2020-03-30

Yhteyshenkilö klinikkamanageri Anumaria Keskinen / klinikan johtaja Jarmo Rintasalo

Yhteystiedot anumaria.keskinen@evidensia.fi / jarmo.rintasalo@evidensia.fi, 0400 760 815 / 0400 100 210

Ketä etsimme?

Haemme kahta eläinlääkäriä vahvistamaan joukkojamme. Etsimme sekä valmista eläinlääkäriä että eläinlääkäriä, joka on vielä uransa alkutaipaleella ja jolla on halu oppia uutta ja kehittyä työssään. Kummatkin pestit ovat määräaikaisia.

Klinikallamme on loistavat mahdollisuudet tehdä vaativampaakin praktiikkaa laajan laitteiston ja kokeneen henkilökunnan kanssa. Meillä on myös hyvin varustellut leikkaussalit, laboratorio ja röntgen sekä laadukas ultraäänilaite.

Odotamme sinulta:
• alalle sopivaa koulutusta (eläinlääkäri)
• kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä
• joustavuutta
• oma-aloitteisuutta
• kykyä toimia tiimissä
• halua oppia lisää
• hyvää asiakaspalvelutaitoa

Mitä tarjoamme?

Työ on 2-vuorotyötä ja työajat sijoittuvat klo 9-18 väliselle ajalle. Klinikka on avoinna ma-pe.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, mukavat työkaverit ja laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin, hyvät henkilöstöedut ja ajanmukaiset laitteet- sekä työskentelytilat.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Anumaria Keskinen, sähköpostitse anumaria.keskinen@evidensia.fi tai puhelimitse 0400 760 815, ja klinikan johtaja Jarmo Rintasalo, sähköpostitse jarmo.rintasalo@evidensia.fi tai puhelimitse 0400 100 210.

Lähetäthän hakemuksesi 8.10.2019 mennessä tämän linkin kautta.