Eläinlääkäri Tammistoon

Haemme akuuttilääketieteestä kiinnostunutta eläinlääkäriä töihin Eläinsairaala Evidensia Tammiston päivystys- ja tehohoitoyksikköön vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Haku päättyy 2019-12-15

Yhteyshenkilö Mathilda Sjöholm

Ketä etsimme?

Työstä suoriutuminen vaatii hyvää paineensietokykyä ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Aiempi työkokemus päivystämisestä ja tehohoidosta, sekä hyvä kokonaiskuvan hahmottaminen ovat perusedellytyksiä työn hoitamiselle. Jatkokouluttautuminen päivystys- ja tehohoitoon liittyvillä eläinlääketieteen osa-alueilla luetaan eduksi. Hyvät ihmissuhdetaidot tulevat hyvin esille suuressa työyhteisössä, joten odotamme sinun olevan yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluorientoitunut.

Mitä tarjoamme?

Hakumme koskee päivystys- ja tehohoitoyksikön päivystävän eläinlääkärin tehtävää 1.1.2020 alkaen. Työnkuvaan kuuluu sairaalan teho-osastolla olevien potilaiden hoito sekä päivystys. Työ sisältää pääosin yö- ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme perehdytyksen työhön ja yrityksemme hyvät työsuhde-edut. Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!

Lähetä CV ja työhakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen mathilda.sjoholm@evidensia.fi

Eläinsairaala Evidensia Tammisto on Suomen suurin yksityinen eläinsairaala. Sairaalassamme työskentelee tällä hetkellä noin 80 ammattilaista mm. akuutti-ja tehohoidon, anestesiologian, ortopedian, onkologian, eksoottisten eläinten, kirurgian, suu- ja hammassairauksien sekä sisätautien eri osa-alueilla. Käytössämme on mm. hyvin varusteltu laboratorio, veripankki sekä viimeisintä teknologiaa oleva diagnostisen kuvantamisen, kirurgian, anestesian ja tehohoidon laitteisto. Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden.