Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinlääkäri teho-osastolle Espoon Eläinsairaalaan

Uusi Espoon Eläinisairaala on aloittanut 24/7 toiminnan lokakuussa 2019. Sairaalassamme on käytössä mm. teho-osastot kissoille ja koirille, hyvin varusteltu laboratorio, useita leikkaussaleja, anestesian ja tehohoidon laitteistot sekä korkeakenttämagneettilaite. Sairaalassamme työskentelee useiden osa-alueiden osaajia esim. ortopedia, neurologia, hammassairaudet ja suukirurgia, sisätaudit, onkokologia, kardiologia ja silmäsairaudet. Lisäksi oma 24/7 päivystystiimi huolehtii päivystyspotilaista.

Sijainti Espoon Eläinsairaala

Haku päättyy 2020-05-31

Yhteyshenkilö Tiina Wright

Yhteystiedot tiina.wright@evidensia.fi

Ketä etsimme?

Etsimme eläinlääkäriä töihin klinikkamme teho-osastolle.

Työnkuvaan kuuluu sairaalassa olevien tehopotilaiden hoito- ja diagnostiikka sekä päivystystiimin avustaminen tarvittaessa.

Eläinlääkäriltä toivomme vähintään 2 vuoden (valmistumisen jälkeistä) työkokemusta tai suoritettua vuoden kiertävää internship- jatkokoulutusta. Eläinlääkärin tulee hallita tavallisimmat päivystyskirurgiset toimenpiteet. Aiempi päivystyskokemus sekä jatkokoulutus teho- ja akuuttieläinlääketieteen alueella katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta asiakaspalvelutaitoa, paineensietokykyä sekä joskus nopeastikin muuttuvien tilanteiden hallintaa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle paikan hyvähenkisessä työyhteisössä modernissa uudessa sairaalassa, jossa on erinomaiset jatkokoulutusmahdollisuudet. Meillä on hyvät henkilöstöedut sekä osaavat kollegat, joita voi konsultoida tarvittaessa.

Palkkaus on kuukausipalkkainen.

Laita työhakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen tiina.wright@evidensia.fi.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy 31.5.2020