Eläinlääkäri teho-osastolle sekä päivystystykseen Espoon Eläinsairaalaan

Uusi Espoon Eläinsairaala (Evidensia Eläinsairaala Finnoo) avataan syys-lokakuussa Espooseen, Suomenojan liittymän kohdalle Länsiväylän kupeeseen. Tulemme olemaan Espoossa ainoa palveluita ympäri vuorokauden tarjoava eläinsairaala, joka on auki vuoden jokaisena päivänä. Moderni sairaala on erittäin hyvin varusteltu ja meiltä löytyy mm. kuvantamislaitteet (UÄ, RTG, korkeakenttä MRI), tähystysvälineistö, kattava laboratorio, teho-osastot koirille ja kissoille, hammashoito, päiväsairaala, uusitut ja hyvin varustellut leikkaussalit (pehmyt- ja ortosalit) sekä fysioterapiapalvelut. Toimivuudesta vastaavat monen erikoisalan eläinlääkärit, kokeneet ja osaavat hoitajat sekä vahva asiakaspalvelutiimi.

Sijainti Espoo

Haku päättyy 2019-09-20

Yhteyshenkilö klinikan johtaja Ell Tiina Wright

Yhteystiedot tiina.wright@evidensia.fi, 020 180 0710

Ketä etsimme?

Uusi avautuva Espoon Eläinsairaala 24/7 hakee dynaamiseen tiimiinsä vielä yhtä eläinlääkäriä teho-osastolle sekä yhtä eläinlääkäriä päivystykseen toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Sairaala tulee tarjoamaan erittäin laaja-alaisesti monenlaisia potilastapauksia, joten haasteita ei tule puuttumaan ja työ tulee olemaan monipuolista. Työyhteisössämme on positiivinen, kannustava ja iloinen ilmapiiri. Monet erikoisalan osaajat talon sisällä mahdollistavat myös laajan konsultoinnin ja remittoinnin.

Yhteistyökyky, oma-aloitteisuus ja taito työskennellä osana tiimiä on meille tärkeää. Myös aiempi työkokemus luetaan eduksi.

Odotamme sinulta:
• Eläinlääkärin koulutusta
• Työkokemusta eläinlääkäriasemalla/sairaalassa/päivystyksessä työskentelystä
• Hyvää aloite- ja stressinsietokykyä
• Tahtoa kehittyä ja oppia uutta
• Asiakaspalvelukokemusta

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme päivystyksessä ja teho-osastolla haastavan, mutta kehittävän työn potilaiden parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä henkilöstöetuudet, laajan kollegaverkoston ja dynaamisen sekä iloisen työtiimin. Laitteet ja tilat tarjoavat erinomaiset puitteet potilastyöhön. Takaamme sinulle erinomaiset kehitysmahdollisuudet.

Ota pian yhteyttä, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoa tehtävistä antaa klinikan johtaja Ell Tiina Wright, sähköpostitse tiina.wright@evidensia.fi tai puhelimitse 020 180 0710.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin 20.9.2019 mennessä tämän linkin kautta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!