Eläinlääkäri Vethausiin, Hattulaan

Evidensia Eläinsairaala Vethaus sijaitsee Hattulassa, Hämeenlinnan kupeessa. Tarjoamme palveluita asiakkaille ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Meiltä löytyy mm. modernit kuvantamislaitteet (UÄ, RTG, CT), tähystysvälineistö, suuri in-house laboratorio, koirien veripankki sekä laajat fysioterapiapalvelut eläimille. Meillä on hyvin varustellut leikkaussalit, erittäin kokeneet ja osaavat hoitajat sekä huippu asiakaspalvelutiimi.

Sijainti Hattula

Haku päättyy 2019-12-31

Yhteyshenkilö klinikan johtaja Petra Nieminen

Yhteystiedot petra.nieminen@evidensia.fi, 020 180 0820

Ketä etsimme?

Haemme reippaalla asenteella varustettua eläinlääkäriä päivystystiimiimme Evidensia Hattulan eläinsairaalaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työskentely meillä on monipuolista ja haastavaa, potilastapaukset vaihtelevat suuresti 24/7 toimivan päivystyksen ansiosta. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen tarjoamalla jokaiselle mahdollisuuksia ja tilaa kehittyä omassa työssään. Työyhteisömme on avoin ja mukava, tulevat kollegasi osaavia ja ammattitaitoisia. Meillä tehdään laajasti kaikkea akuuttipotilaista ortopediseen kirurgiaan ja selkäleikkauksiin saakka. Luonamme on siis mahdollista oppia todella paljon!

Aiempi työkokemus luetaan eduksi. Hyvät ihmissuhdetaidot ovat tärkeät suuressa työyhteisössä, joten odotamme sinun olevan yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluorientoitunut.

Odotamme sinulta:
• alalle sopivaa koulutusta (eläinlääkäri)
• kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä
• joustavuutta
• halua kehittyä
• aktiivista otetta
• vankkaa asiakaspalvelukokemusta
• mahdollisuutta vuoro- ja viikonlopputöihin

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston ja mukavat työkaverit, avoimen työilmapiirin, ensiluokkaiset laitteet ja työskentelytilat, mahdollisuuden kehittyä sekä hyvät henkilöstöedut.

Tiedusteluissa pyydämme ottamaan yhteyttä klinikan johtajaan Petra Niemiseen, sähköpostitse petra.nieminen@evidensia.fi tai puhelimitse 020 180 0820.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, kuitenkin 31.12.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtäviä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!