Eläinlääkäri Keljonkankaalle ja Vaajakoskelle

Evidensia Keljonkangas tarjoaa kattavat eläinlääkinnän palvelut lemmikkieläimille Jyväskylässä tiiviissä yhteistyössä Evidensia Vaajakosken kanssa. Molemmilla klinikoillamme on leikkaussali, anestesian seurantalaitteistot, röntgen ja laboratorio. Ajanmukainen välineistö sekä osaava henkilökunta mahdollistaa, että voimme huolehtia potilasturvallisuudesta mahdollisimman hyvin. Keljonkankaan klinikalla on käytössä myös terapialaser.

Sijainti Jyväskylä

Haku päättyy 2019-10-31

Yhteyshenkilö Klinikkamanageri Maija Uimi / Klinikan johtaja Emmi Klemetti

Yhteystiedot maija.uimi@evidensia.fi / emmi.klemetti@evidensia.fi, 040 566 6016 / 040 736 6808

Ketä etsimme?

Haemme Evidensia Keljonkankaan ja Evidensia Vaajakosken eläinlääkäriasemille määräaikaiseen työsuhteeseen kokenutta ja reipasta, positiivisen asenteen omaavaa eläinlääkäriä.

Odotamme sinulta:
• eläinlääkärin tutkintoa
• kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä
• joustavuutta
• oma-aloitteisuutta
• halua oppia lisää
• aktiivista ja positiivista otetta
• vankkaa asiakaspalvelukokemusta

Mitä tarjoamme?

Työ on 2-vuorotyötä, sillä klinikat ovat avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-20. Evidensia Keljonkangas on avoinna lisäksi lauantaisin 9-16.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Maija Uimi, sähköpostitse maija.uimi@evidensia.fi tai puhelimitse 040 566 6016, ja klinikan johtaja Emmi Klemetti, sähköpostitse emmi.klemetti@evidensia.fi tai puhelimitse 040 736 6808.

Lähetäthän hakemuksesi 31.10.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!