Klinikkaeläintenhoitaja Apexiin

Malmin Eläinklinikka Apex on auki lähes kaikkina päivinä vuodessa ja työpäivät ovat erittäin monipuolisia. Päivittäin meillä työskentelee 8 eläinlääkäriä ja 10 hoitajaa, 5 asiakaspalvelijaa ja välinehuoltaja. Klinikkamme varustelutaso on kattava ja harjoitamme korkeatasoista eläinlääkintää monella eri erikoisosaamisalueilla mukaanlukien silmäsairaudet, ortopedia, kirurgia, suu-ja hammassairaudet, sydänsairaudet, sisätaudit ja ihosairaudet.

Sijainti Helsinki

Haku päättyy 31/05/2019

Yhteyshenkilö Klinikkamanageri Anne Viherlaakso

Yhteystiedot anne.viherlaakso@evidensia.fi, 040 5024609 (arkisin klo 8–16)

Ketä etsimme?

Haemme työtä pelkäämätöntä ja asiakaspalveluhenkistä klinikkaeläinhoitajaa osaksi tiimiämme.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on suoritettu pieneläinhoitajan – tai klinikkaeläinhoitajan tutkinto sekä aiempi työkokemus eläinklinikalla työskentelystä. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus-, kommunikaatio ja yhteistyötaitoja. Omaat positiivisen työasenteen, tahtoa kehittyä ja oppia uutta.

Mitä tarjoamme?

Meillä tehdään työtä hyvässä porukassa! Klinikallamme pääset syventämään taitojasi valitsemallasi erityisalueella ja mahdollisuuden kehittyä urallasi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Klinikan aukiolot sijoittuvat arkisin 7:30-20:30 ja viikonloppuisin 8:30-15:30. Viikonloput ja arkipyhien työvuorot ovat sovittavissa.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2019 mennessä tästä linkistä.

Olemme osa Evidensia konsernia ja klinikkaamme johtavat pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärit Sari Jalomäki ja Lotta Pänkälä.