Hoitaja Kouvolaan

Hei hoitaja! Haluatko ammatillisia haasteita ja kehittyä työssäsi yhdessä kannustavan työyhteisön kanssa? Avaamme 24h-sairaalan syksyn aikana Kouvolaan.

Sijainti Kouvola

Haku päättyy 30/06/2019

Yhteyshenkilö Klinikan johtaja Pia Kesti / Klinikkamanageri Piia Bergström

Yhteystiedot pia.kesti@evidensia.fi / piia.bergstrom@evidensia.fi, 0400 371 702

Ketä etsimme?

Toivomme sinulta klinikkaeläinhoitajan ammattitutkintoa tai vastaavaa tutkintoa (sairaanhoitaja) ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä tiimityötaitoja ja kykyä työskennellä ajoittain myös paineen alla. Meillä pääset hoitamaan mielenkiintoisia potilaita ja oppimaan uutta hyvin varustellussa sairaalassamme.

Mitä tarjoamme?

Meillä on viihtyisät työtilat ja työyhteisössämme tiimityö ja työkaverista huolehtiminen ovat tärkeitä asioita. Olemme Evidensian hammas-, ortopedia- ja selkäklinikka ja meillä on Suomen ensimmäinen yksityinen Ct-laite. Meillä on kaksi leikkaussalia ja teemme vaativia pehmytkudos- ja ortopedisia operaatioita. Meillä on myös laparaskopialaitteisto sekä laaja valikoima taipuisia tähystimiä.

Olemme autonominen sairaala, mutta kuulumme Evidensiaan. Saat pienen klinikan lämminhenkisen työympäristön, mutta ison talon työsuhde-edut.

Kysy lisää, tule käymään ja tutustumaan meihin!

Tässä myös linkki sähköiseen esitteeseemme tästä linkistä.

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian tästä linkistä.