Klinikan johtaja Pohjois-Suomen Eläinsairaalaan, Ouluun

Uudistunut Pohjois-Suomen Eläinsairaala (ent. Eläinsairaala Evidensia Oulu) on nykyaikaisesti varusteltu täyden palvelun päivystävä eläinsairaala. Uusi eläinsairaala palvelee lemmikkipotilaita laajasti koko Pohjois-Suomen alueella ja tarjoaa koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen. Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa jäädä hoitoon ympäri vuorokauden.

Sijainti Oulu

Haku päättyy 2019-10-31

Yhteyshenkilö varatoimitusjohtaja Anssi Tast

Yhteystiedot anssi.tast@eviensia.fi

Ketä etsimme?

Haemme nyt klinikan johtajaa kehittämään ja johtamaan uuden Pohjois-Suomen Eläinsairaalan toimintaa.

Klinikan johtajana vastaat klinikan eläinlääketieteellisestä ja asiakaspalvelun laadusta. Toimit klinikalla hoitotyön ammattilaisten esimiehenä ja työskentelet motivoiden koko henkilöstöä. Klinikan johtajana olet myös johtamasi yksikön tulosvastuullinen johtaja. Hallinnollisten tehtävien lisäksi odotamme sinun tekevän aktiivisesti praktiikkaa.

Etsimme klinikan johtajaksi eläinlääkäriä, jolla on rohkeutta tarttua uuteen haasteeseen ja halua kehittää kanssamme klinikkaa korkeatasoisena eläinsairaalana. Etsimme reilua, kollegoidensa rinnalla pysyvää ja esimerkillään johtavaa esimiestä, joka toimii klinikan kasvoina sekä kollegoille että asiakkaille. Toivomme sinun olevan muutosmyönteinen ja painetta sietävä tiimipelaaja. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat välttämättömät työssä menestymiseen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mahdollisuuden johtaa uudistettua ja laadukasta, nykyaikaisesti varusteltua eläinsairaalaa paikallisella otteella ja kehittää sen toimintaa tukenasi klinikan osaava ja innostunut henkilöstö sekä yhtiön tarjoamat tukitoimet. Evidensiassa saat ammatillisen työyhteisön, hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää omaa osaamistasi sekä laajan, maanlaajuisen ja kansainvälisen kollegaverkoston.

Lisätietoa tehtävästä antaa varatoimitusjohtaja Anssi Tast, sähköpostitse anssi.tast@eviensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 31.10.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!