Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Klinikkaeläinhoitaja, asiakaspalvelija, röntgenhoitaja – hae Tammiston Eläinsairaalaan tekijäksi!

Tammiston Eläinsairaala palvelee lemmikkejä omistajineen Vantaan Tammistossa 24/7, vuoden jokaisena päivänä.

Meillä työskentelee koko-tai osa-aikaisesti jopa 40 eläinlääkäriä ja lähes sata muuhun hoitohenkilökuntaan kuuluvaa, mm. klinikkaeläinhoitajat, asiakaspalvelijat, alanvaihtajat, oppisopimusopiskelijat, tekniset avustajat… Meillä on myös oma henkilöstönsä laboratoriossa, välinehuollossa, diagnostisessa kuvantamisessa ja hallinnollisissa tehtävissä.

Hoitajamme voivat halutessaan kehittää erikoisosaamistaan tai suuntautua tiettyyn eläinlääkinnän osaamisalaan esim. anestesiologia, leikkaussalitoiminta, hammashoidot, tehohoito, päivystys, onkologia, dermatologia, oftalmologia, eksoottiset eläimet ja sisätaudit. Kehittymismahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja me Tammistossa kannustamme henkilöstöämme oppimaan ja kouluttautumaan.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin kattavilla henkilöstöetuuksilla sekä vuosittaisella henkilökohtaisella koulutusbudjetilla.

Sijainti Tammiston Eläinsairaala

Haku päättyy 2020-04-16

Yhteyshenkilö Heidi Lindström

Yhteystiedot heidi.lindström@evidensia.fi

Ketä etsimme?

Oletko mahdollisesti alanvaihtoa harkitseva sairaanhoitaja, lähihoitaja tai ensihoitaja, jolla on kokemusta leikkaussali- tai päivystystyöskentelystä?

Alalla jo työskentelevä klinikkaeläinhoitaja tai opintojensa loppusuoralla oleva, tuleva klinikkaeläinhoitaja?

Oletko pieneläinten diagnostisesta kuvantamisesta kiinnostunut röntgenhoitaja tai jo valmistunut klinikkaeläinhoitaja, joka haluaa kehittää osaamistaan kuvantamisessa? Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja olet ystävällinen asiakaspalvelija? Sinulla ei tarvitse olla vankkaa laiteosaamista, saat kattavan perehdytyksen työhösi. Työ on kaksivuorotyötä.

Meillä on käytössämme laadukas röntgen- ja ct-laitteisto, päivittäin työskentelevä diagnostiseen kuvantamiseen perehtynyt lääkäri ja mahtava työyhteisö.

Haemme myös kokemuksen omaavaa, hoitajataustaista asiakaspalvelijaa kymmenen hengen tiimiin. Sinulla on aito halu palvella asiakkaita sekä kehittää asiakaspalveluamme hoitajan näkökulmasta.

Mitä tarjoamme?

Näkisitkö Sinä itsesi monipuolisessa joukossamme, tulevaisuuden osaajana, kehittäjänä ja ylläpitäjänä?

Tarjoamme toistaiseksi voimassaolevia työsopimuksia, sekä koko- että osa-aikaisille työntekijöille.

Tartu tilaisuuteen ja ota rohkeasti yhteyttä klinikkamanageriimme! heidi.lindstrom@evidensia.fi

Mietitään yhdessä, mitä Tammiston Eläinsairaalalla on tarjota Sinulle ja mitä Sinulla on tarjota meille.
Laitathan hakemuksen palkkatoiveineen pian, viimeistään 16.4.2020.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.