Klinikkaeläinhoitaja Eläinklinikka Laumaan, Järvenpäähän

Eläinklinikka Lauma on hyvin varusteltu eläinlääkäriasema, meillä tehdään röntgen-, laboratorio-ja ultraäänitutkimuksia, pehmytosakirurgiaa, virallisia tutkimuksia ja erikoisosaamisena hammashoitoja. Meillä myös hoitajien työtehtävät ovat laajat ja kouluttautumismahdollisuudet hyvät. Laumassa työskentelee 4 eläinlääkäriä, 5 hoitajaa sekä oppisopimusopiskelija. Tiimimme on iloinen ja kannustava, aina toisiaan tukeva. Klinikkamme kantavina ajatuksina ovat ystävällinen asiakaspalvelu ja ammattitaitoinen hoito.

Sijainti Järvenpää

Haku päättyy 22/08/2019

Yhteyshenkilö Klinikkamanageri Maaret Hämäläinen

Yhteystiedot maaret.hamalainen@evidensia.fi, 040 523 9116

Ketä etsimme?

Haemme nyt Eläinklinikka Laumaan kokenutta ja reippaalla asenteella varustettua Klinikkaeläinhoitajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Olet valmis klinikkaeläinhoitaja, jolla on jo mielellään työkokemusta alalta. Odotamme sinulta joustavuutta, halua oppia uutta, hyviä tiimityötaitoja, positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Mitä tarjoamme?

Teemme töitä kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin klo 7:30-20:00 välillä.

Tarjoamme sinulle innostavan ja iloisen tiimin, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut.

Halutessasi voit soittaa klinikkamanagerille, jos haluat vain tulla tutustumaan klinikkaan ennen hakupäätöstä.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Maaret Hämäläinen, puhelimitse 040 523 9116 tai sähköpostitse maaret.hamalainen@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 22.8.2019 mennessä tämän linkin kautta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!