Klinikkaeläinhoitaja Eläinklinikka Mar-Vetiin Haminaan

Haemme reippaalla asenteella varustettua klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Yhteyshenkilö Piia Bergström

Yhteystiedot piia.bergstrom@evidensia.fi, 0405667250

Ketä etsimme?

Haemme tiimimme jäseneksi reippaalla asenteella varustettua klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työkokemus klinikalla katsotaan eduksi, mutta voit olla vastavalmistunutkin.
Työnkuvaasi tulee kuulumaan asiakaspalvelu, eläinlääkärin avustaminen, laboratororiotyöskentely, röntgenkuvantaminen, leikkausvalmistelut, anestesiavalvonta, instrumenttihuolto ja muut klinikan työt.
Valittavan henkilön tulee olla valmis klinikkaeläin- tai pieneläinhoitaja. Olet tiimityöskentelijä, mutta itsenäiseenkin työskentelyyn kykenevä ja oma-aloitteinen. Lisäksi olet asiakaspalveluhenkinen, joustava, työstäsi innostunut ja halukas kehittämään ammattitaitoasi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Meiltä saat hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut. Oppisopimuspaikkaa emme tällä hetkellä voi tarjota.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Piia Bergström, puhelimitse 0405667250 tai sähköpostitse piia.bergstrom@evidensia.fi.
Lähetäthän hakemuksesi 15.2.2020 mennessä tästä linkistä.

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eläinklinikka Mar-Vet on hyvin varusteltu pieni ja kotoisa klinikka kauppakeskus Itäväylässä Haminan Poitsilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tarjoamme ennaltaehkäisevän terveydenhuollon lisäksi röntgen-, ultraääni- ja laboratoriopalvelut, hammashoidot ja pehmytosaleikkaukset. Meiltä löytyy nykyaikainen laitteisto ja aurinkoiset työkaverit. Töitä teemme kahdessa vuorossa arkisin ja työvuorot ovat kello 7.30-18.30 välillä.