Klinikkaeläinhoitaja Felinaan, Helsinkiin

Kissaklinikka Felina on Suomen ensimmäinen kissaklinikka ja osa Evidensia-verkostoa. Olemme toimineet Helsingin keskustassa vuodesta 1995 ja arvostelulla klinikallamme käy asiakkaita ympäri Suomen. Klinikkaamme johtaa kissalääketieteen tutkinnon suorittanut eläinlääkäri Teija Immonen (o.s. Viita-aho).

Sijainti Helsinki

Haku päättyy 2019-10-31

Yhteyshenkilö klinikkamanageri Tanja Salmesvirta

Yhteystiedot tanja.salmesvirta@evidensia.fi, 040 770 9694

Ketä etsimme?

Haemme nyt Kissaklinikka Felinaan reipasta hoitajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme sinulta alalle soveltuvaa, mieluiten klinikkaeläinhoitajan tutkintoa. Kokemus klinikkatyöstä luetaan eduksi.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet kissarakas ja sinulla on positiivinen ja reipas työasenne, loistavat asiakaspalvelutaidot sekä tahtoa kehittyä ja oppia uutta. Olet avoin ja haluat sitoutua klinikan kehittämiseen yhdessä kanssamme.

Mitä tarjoamme?

Meillä työpäivät ovat erittäin monipuolisia. Klinikallamme pääset syventämään kissatietouttasi ja saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Harjoitamme korkealuokkaista kissalääketiedettä ja meillä on kattava varustelutaso. Klinikallamme toimitaan kissalähtöisesti. Päivittäin meillä työskentelee 3-4 eläinlääkäriä.

Työaika sijoittuu tällä hetkellä arkisin klo 7.30-20.30 välille. Tulevaisuudessa laajennamme aukioloaikoja, ja työ tulee pitämään sisällään myös viikonlopputyötä.

Tarjoamme mukavat työkaverit, laajan kollegaverkoston, hyvät koulutusmahdollisuudet, avoimen työilmapiirin ja loistavat henkilöstöedut.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Tanja Salmesvirta, sähköpostitse tanja.salmesvirta@evidensia.fi tai puhelimitse 040 770 9694 arkisin klo 8-16.

Lähetäthän hakemuksesi 31.10.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!