Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Klinikkaeläinhoitaja Felinaan

Haemme joukkoomme Kissaklinikka Felinaan reipasta hoitajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Kissaklinikka Felina on Suomen ensimmäinen kissaklinikka ja osa Evidensia-verkostoa. Olemme toimineet Helsingin keskustassa vuodesta 1995 ja arvostelulla klinikallamme käy asiakkaita ympäri Suomen. Toimimme kissalähtöisesti ja meillä on kattava varustelutaso. Klinikkaamme johtaa kissalääketieteen tutkinnon suorittanut eläinlääkäri Teija Immonen (o.s. Viita-aho).

Haku päättyy 2020-04-29

Yhteyshenkilö Tanja Salmesvirta

Yhteystiedot tanja.salmesvirta@evidensia.fi, +358407709694

Ketä etsimme?

Edellytämme alalle soveltuvaa, mieluiten klinikkaeläinhoitajan tutkintoa. Kokemus klinikkatyöstä luetaan eduksi. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon. Olet kissarakas ja sinulla on positiivinen ja reipas työasenne, loistavat asiakaspalvelutaidot sekä tahtoa kehittyä ja oppia uutta. Olet avoin ja haluat sitoutua klinikan kehittämiseen yhdessä kanssamme.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mukavat työkaverit, laajan kollegaverkoston, hyvät koulutusmahdollisuudet, avoimen työilmapiirin ja loistavat henkilöstöedut. Klinikallamme pääset syventämään kissatietouttasi ja saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Meillä työpäivät ovat erittäin monipuolisia. Työaika sijoittuu tällä hetkellä arkisin kello 7.30-20.30 välille. Tulevaisuudessa laajennamme aukioloaikoja ja työ voi jatkossa pitää sisällään ilta-, yö- ja viikonlopputyötä.

Hae paikkaa 30.4. tämän linkin kautta.
Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Oppisopimuspaikkoja meillä ei tällä hetkellä ole tarjota.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klinikkamanageri Tanja Salmesvirta tanja.salmesvirta@evidensia.fi
+358407709694