Klinikkaeläintenhoitaja Keravalle

Keravan Eläinklinikan eläinlääkäreillä on erityisosaamista mm. ortopedisista toimenpiteistä, suu- ja hammassairauksista, sydänsairauksista, sekä sisätaudeista ja tähystysleikkauksista. Meillä tehdään mm ortopedisia leikkauksia, sydämen ultraäänikuvauksia, tähystyssterilaatioita, laadukkaita hammashoitoja, akupunktiota ja fysioterapiaa. Teemme töitä kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin klo 7:30-20:30.

Sijainti Kerava

Haku päättyy 2019-09-30

Yhteyshenkilö Klinikkamanageri Hanna Hasselgren

Yhteystiedot hanna.hasselgren@evidensia.fi, 040 836 3194

Ketä etsimme?

Haemme nyt Keravan Eläinklinikalle kokenutta ja reippaalla asenteella varustettua Klinikkaeläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työ tulee pitämään sisällään asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratoriotyöskentelyä, leikkausvalmistelua, anestesiavalvontaa, röntgenkuvantamista, varastonhallintaa, ja muita klinikan töitä.

Odotamme sinulta, että olet valmis klinikkaeläintenhoitaja, jolla on jo työkokemusta kliinisestä hoitotyöstä. Olet anestesiataitoinen ja kiinnostunut kehittämään osaamistasi eteenpäin. Lisäksi olet joustava, haluat oppia uutta, omaat positiivisen asenteen ja olet asiakaspalveluhenkinen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavan tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Meiltä saat hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet, henkilöstöedut ja laajan kollegaverkoston Evidensia Eläinlääkäripalvelujen puolelta.

Oppisopimuspaikkaa meillä ei valitettavasti ole tarjota.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Hanna Hasselgren, puhelimitse 040 836 3194 tai sähköpostitse hanna.hasselgren@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 30.9.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!