Klinikkaeläinhoitaja päivystystyöhön Espoon Eläinsairaalaan

Haemme uuteen Espoon Eläinsairaalaan vakituiseen työsuhteeseen kokenutta ja reippaan asenteen omaavaa Klinikkaeläinhoitajaa päivystystyöhön.

Espoon Eläinsairaala on uusiin tiloihin lokakuussa 2019 muuttanut Espoon ainoa 24/7 palveleva eläinsairaala. Sairaala palvelee lemmikkejä laajasti perus- ja erikoisosaamisalueella, sekä tarjoaa koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin, diagnostiikkaan ja kuntoutukseen. Leikkauspotilaita ja tehohoitoa vaativia potilaita varten on teho-osastot (omat kissoille ja koirille), joissa vaativakin hoito voidaan taata vuorokauden ympäri.
Olemme vahva ja hyvä henkinen tiimi, jossa panostamme henkilökunnan koulutukseen ja ennen kaikkea hyvinvointiin.

Haku päättyy 2020-04-01

Yhteyshenkilö Leena Kaltiainen

Yhteystiedot leena.kaltiainen@evidensia.fi, 045-2604005

Ketä etsimme?

Odotamme sinulta:
• alalle sopivaa koulutusta (klinikkaeläinhoitaja)
• kokemusta eläinlääkäriasemalla tai sairaalassa työskentelystä
• ennakkoluulotonta ja iloista otetta työhön
• tahtoa oppia lisää ja kehittää toimintaamme
• tiimityötaitoja
• asiakaspalvelukokemusta

Mitä tarjoamme?

Espoon Eläinsairaala on 24/7 päivystävä eläinsairaala, ja sairaalatoiminta pitää sisällään päivä-, yö- ja viikonlopputyötä päivystäville hoitajille. Vuorot ovat 12h tunnin vuoroja (8-20 ja 20-08). Työvuoroja on 3-4 perättäin, jonka jälkeen useamman päivän vapaa. Palkkaus on kuukausipalkka.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen sekä ammatillisesti haastavan ja kehittävän työtehtävän. Meillä on erinomaiset koulutusmahdollisuudet, ja sairaalasta löytyy laaja erikoisosaajien tiimi. Tarjoamme avoimen ja viihtyisän työilmapiirin, ensiluokkaiset laitteet, mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja hyvät henkilöstöedut.
Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Leena Kaltiainen, puhelimitse 045-2604005 tai sähköpostitse leena.kaltiainen@evidensia.fi.
Hae tehtävään tästä linkistä.
Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.