Klinikkaeläinhoitaja Partolaan

Pieneläinklinikka Pirkkalan Elli (ent. Evidensia Partola) on helmikuussa 2019 avattu eläinlääkäriasema. Klinikka on hyvien yhteyksien päässä niin Kangasalta, Tampereelta, Pirkkalasta kuin Nokialtakin. Pieni klinikka on hyvin varusteltu ja tarjoaa kattavasti palveluita perusterveydenhuoltoon. Klinikalla on inhalaatioanestesialaitteet sekä mahdollisuus laboratoriotutkimuksiin, myös perushammastoimenpiteet onnistuvat.

Sijainti Partola

Haku päättyy 2019-09-27

Yhteyshenkilö Klinikan johtaja Sofia Parisalu

Yhteystiedot sofia.parisalu@evidensia.fi, 040 509 5843

Ketä etsimme?

Haemme nyt Pieneläinklinikka Pirkkalan Elliin (ent. Evidensia Partola) kokenutta ja reippaalla asenteella varustettua Klinikkaeläintenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2019 loppuun asti. Työsuhdetta voidaan mahdollisesti jatkaa määräaikaisuuden jälkeen.

Olet valmis klinikkaeläintenhoitaja, jolla on jo mielellään työkokemusta alalta. Oppisopimuspaikkaa meillä ei valitettavasti ole tarjota. Odotamme sinulta joustavuutta, halua oppia uutta, positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Mitä tarjoamme?

Työ on 2-vuorotyötä ja työajat sijoittuvat 8-20 väliselle ajalle.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavan tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Meiltä saat hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet, henkilöstöedut ja laajan kollegaverkoston Evidensia Eläinlääkäripalvelujen puolelta.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikan johtaja Sofia Parisalu, puhelimitse 040 509 5843 tai sähköpostitse sofia.parisalu@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 27.9.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!