Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Klinikkaeläinhoitajia Eläinsairaala Veteriin Tampereelle

Eläinsairaala Veter on eläinsairaala, joka palvelee lemmikinomistajia ympäri vuorokauden. Sijaitsemme Tampereella Tammelan kaupunginosassa. Päivittäin meillä asioi lähes sata lemmikkiä omistajineen.

Tiimissämme on noin 60 eläintenhoidon alan ammattilaista uransa eri vaiheissa. Olemme osa Evidensiaa ja IVC:tä, suurta eurooppalaista eläinlääkäriasemien ketjua, mutta jokainen klinikkamme on eläinlääkäreiden paikallisesti johtama yksikkö. Toimintaamme määrittelee tunnuslauseemme kohtaamme tunteella – hoidamme tieteellä, joka kuvastaa arvojamme sekä toimintatapojamme päivittäisessä työssämme.

Sijainti Eläinsairaala Veter, Tampere

Haku päättyy 2020-04-30

Yhteyshenkilö Anna Mäkinen

Yhteystiedot anna.makinen@evidensia.fi, 050 477 3309

Ketä etsimme?

Haemme joukkoomme klinikkaeläinhoitajia, jotka haluavat työskennellä sairaalaympäristössä. Voit olla jo kokenut konkari, vastavalmistunut tai tänä keväänä valmistuva – löydämme varmasti sinulle ammattitaitoosi sopivaa työtä. Valitettavasti emme voi palkata oppisopimusopiskelijoita.

Etsimme tiimipelaajaa, joka ottaa vastuun omasta työstään ja haluaa kehittyä ammatissaan. Olethan asiakaspalveluhenkinen tyyppi, sillä hyvä asiakasviestintä on meille tärkeää.

Mitä tarjoamme?

Työ on vakituinen ja kokoaikainen 240 h / 6 viikkoa, eli keskimäärin 40 tuntia viikossa. Työskentelemme jaksotyöjärjestelmässä. Ajanvarauspotilaita vastaanotamme klo 7.30–20:30, päivystys pyörii ympäri vuorokauden. Hoitajiemme työt voivat sisältää myös ilta-, yö- ja viikonlopputyötä. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Työsuhteen alussa on 6 kuukauden koeaika.

Voimme huomioida myös osa-aikaista työtä hakevat hoitajat – ota rohkeasti yhteyttä!

Tarjoamme sinulle kuukausipalkan, viikonloppu- ja yölisät sekä ison talon erinomaiset työsuhde-edut.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Anna Mäkinen, sähköpostitse anna.makinen@evidensia.fi tai puhelimitse 050 477 3309.

Lähetäthän hakemuksesi 30.4.2020 mennessä. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!