Klinikkaeläinhoitajia päivystysrinkiin Tampereelle

Evidensia Tampere on monipuolinen, hyvin varusteltu klinikka Tampereen keskustan välittömässä läheisyydessä Tammelassa. Avaamme 24/7 palvelevan eläinsairaalan, joka tulee olemaan ensimmäinen tämän mittakaavan eläinsairaala koko Pirkanmaan alueella. Palvelemme paikallisten lemmikinomistajien lisäksi tulevaisuudessa lähete- ja akuuttipotilaita myös Pohjanmaalta ja Keski-Suomesta sekä länsirannikolta.

Sijainti Tampere

Haku päättyy 31/07/2019

Yhteyshenkilö Anna Mäkinen

Yhteystiedot anna.makinen@evidensia.fi, 050 477 3309

Ketä etsimme?

Haemme nyt tiimiimme klinikkaeläinhoitajia päivystystyöhön. Työ tulee sisältämään päivä-, ilta-, yö- ja viikonlopputyötä ja sitä tehdään 8-12 tunnin vuoroissa.

Odotamme sinulta ammattitutkintoa, monipuolista osaamista, joustavaa, asiakaslähtöistä asennetta ja halua oppia uutta. Me tarjoamme ammatillisen, rennon työyhteisön, laajan kollegaverkoston, erinomaiset jatkokouluttautumismahdollisuudet, mahdollisuuden kehittyä työssäsi sekä Evidensian monipuoliset henkilökuntaedut. Tulevaisuuden sairaalatoiminta tuo mukanaan mielenkiintoiset ja haastavatkin potilastapaukset. Työskentelet remontoidulla, modernilla klinikalla ja käytössäsi ovat nykyaikaiset laitteet.

Mitä tarjoamme?

Uudistuvassa Tampereen Evidensiassa on erikoisosaamista sisätaudeissa, sydänsairauksissa, ultraäänitutkimuksissa, tähystystutkimuksissa ja -leikkauksissa, pehmytosakirurgiassa, kasvainsairauksissa, kissalääketieteessä sekä hammashoidoissa. Klinikalla on myös koirien spermapankki ja erityisosaamista lemmikkien lisääntymistieteissä. Eläinlääkäriasemalla tehdään jo nyt CT- eli tietokonetomografiatutkimuksia ainoana Tampereella.

Mikäli haluat keskustella uramahdollisuuksistasi meillä, jätä hakemus tästä linkistä!