Klinikkaeläinhoitajia uuteen Eläinsairaala Veteriin Tampereelle

Eläinsairaala Veter on lokakuun puolivälissä aukeava eläinsairaala, joka palvelee lemmikinomistajia ympäri vuorokauden. Sijaitsemme Tampeeella Tammelan kaupunginosassa. Päivittäin meillä asioi yli sata lemmikkiä omistajineen.

Tiimissämme on noin 50 eläintenhoidon alan ammattilaista uransa eri vaiheissa. Olemme osa Evidensiaa ja IVC:tä, suurta eurooppalaista eläinlääkäriasemien ketjua, mutta jokainen klinikkamme on eläinlääkäreiden paikallisesti johtama yksikkö. Toimintaamme ohjaavat arvomme avoimuus, sitoutuminen, keskustelu, kunnioitus ja intohimo.

Sijainti Tampere

Haku päättyy 2019-11-30

Yhteyshenkilö Klinikkamanageri Anna Mäkinen

Yhteystiedot anna.makinen@evidensia.fi, 050 477 3309

Ketä etsimme?

Haemme joukkoomme klinikkaeläinhoitajia, jotka haluavat olla mukana rakentamassa Pirkanmaan ensimmäistä sairaalatasoista eläinlääkäriasemaa. Voit olla jo kokenut konkari, vastavalmistunut tai vaikka vasta opintojesi loppusuoralla – löydämme varmasti sinulle ammattitaitoosi sopivaa työtä.

Meillä on avoinna kaksi paikkaa ns. päivävuoroon sekä yksi päivystysringin hoitajapaikka.

Etsimme tiimipelaajaa, joka ottaa vastuun omasta työstään ja haluaa kehittyä ammatissaan. Olethan asiakaspalveluhenkinen tyyppi, sillä hyvä asiakasviestintä on meille tärkeää.

Mitä tarjoamme?

Työ on vakituinen ja kokoaikainen 240 h / 6 viikkoa, eli noin 40 tuntia viikossa. Työskentelemme jaksotyöjärjestelmässä. Ajanvarauspotilaita vastaanotamme klo 7.30-20, päivystys pyörii ympäri vuorokauden. Hoitajiemme työt voivat sisältää myös ilta-, yö- ja viikonlopputyötä. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Työsuhteen alussa on 6 kuukauden koeaika.

Voimme huomioida myös osa-aikaista työtä hakevat hoitajat – ota rohkeasti yhteyttä!

Tarjoamme sinulle kuukausipalkan, viikonloppu- ja yölisät sekä ison talon erinomaiset työsuhde-edut.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Anna Mäkinen, sähköpostitse anna.makinen@evidensia.fi tai puhelimitse 050 477 3309.

Lähetäthän hakemuksesi 30.11.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!