Klinikkaeläintenhoitaja Evidensia Turkuun

Eläinlääkäriasema Evidensia Turku on hyvin varusteltu klinikka Aurajoen rannassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tarjoamme ennaltaehkäisevän terveydenhuollon lisäksi röntgen-, ultraääni- ja laboratoriopalvelut, hammashoidot ja pehmytosaleikkaukset. Meiltä löytyy nykyaikainen laitteisto ja huippumukavat työkaverit. Töitä teemme kahdessa vuorossa arkisin ja työvuorot ovat kello 7.30-20.30
välillä.

Haku päättyy 2020-01-31

Yhteyshenkilö Klinikkamanageri Pauliina Kotamäki

Yhteystiedot pauliina.kotamaki@evidensia.fi, 050 37 22 725

Ketä etsimme?

Haemme Eläinlääkäriasema Evidensia Turkuun kokenutta ja reippaalla asenteella varustettua klinikkaeläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaasi tulee kuulumaan asiakaspalvelu, eläinlääkärin avustaminen, laboratororiotyöskentely, röntgenkuvantaminen, leikkausvalmistelut, anestesiavalvonta, instrumenttihuolto ja muut klinikan työt.

Valittavan henkilön tulee olla valmis klinikkaeläintenhoitaja ja olisi suotavaa että sinulla on jo työkokemusta alalta. Olet itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ja kiinnostunut kehittämään osaamistasi eteenpäin. Lisäksi olet joustava, haluat oppia uutta, omaat positiivisen asenteen ja olet asiakaspalveluhenkinen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavan tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Meiltä saat hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet, henkilöstöedut ja laajan kollegaverkoston Evidensia Eläinlääkäripalvelujen puolelta. Oppisopimuspaikkaa meillä ei valitettavasti ole tällä hetkellä tarjota.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Pauliina Kotamäki, puhelimitse 050 37 22 725 tai sähköpostitse pauliina.kotamaki@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 31.1.2020 mennessä tämän linkin kautta.

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!