Klinikkaeläintenhoitaja Kissaklinikka Felinaan

Haemme reippaan ja iloisen asenteen omaavaa klinikkaeläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Kissaklinikka Felina on Suomen ensimmäinen kissaklinikka ja osa Evidensia-konsernia. Olemme toimineet Helsingin keskustassa jo vuodesta 1995 ja arvostelulla klinikallamme käy asiakkaita ympäri Suomen. Klinikkaamme johtaa kissalääketieteen tutkinnon (MANZCVS Medicine of Cats) suorittanut eläinlääkäri Teija Viita-aho. Harjoitamme korkealuokkaista kissalääketiedettä ja meillä on kattava varustelutaso. Klinikallamme toimitaan kissalähtöisesti. Päivittäin meillä työskentelee 3-4 eläinlääkäriä.

Sijainti Helsinki

Haku päättyy 05/08/2019

Yhteyshenkilö Klinikkamanageri Sonja Kosonen

Yhteystiedot sonja.kosonen@evidensia.fi, +358 45 112 2807

Ketä etsimme?

Edellytämme sinulta alalle soveltuvaa tutkintoa, esimerkiksi klinikkaeläinhoitajan tutkintoa. Otamme kuitenkin huomioon myös kokeneet humaanipuolen hoitajat. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet eläinrakas ja sinulla on positiivinen ja reipas työasenne, loistavat asiakaspalvelutaidot sekä tahtoa kehittyä ja oppia uutta.

Mitä tarjoamme?

Työpäivät ovat erittäin monipuolisia ja klinikallamme pääset syventämään kissatietouttasi ja saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Tarjoamme mukavat työkaverit, laajan kollegaverkoston, hyvät koulutusmahdollisuudet, avoimen työilmapiirin ja loistavat henkilöstöedut. Työaika sijoittuu arkisin kello 7.30-20.30 välille. Lauantaisin ja sunnuntaisin kello 9.30-17.

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikkamanageri Sonja Kosonen, sähköpostitse sonja.kosonen@evidensia.fi tai puhelimitse +358 45 112 2807.

Lähetäthän hakemuksesi 5.8.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.