Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Klinikkaeläintenhoitaja Lahteen

Lahden eläinlääkäriasema on perinteikäs erikoisosaamisen klinikka, jossa työskentelee 12 eläinlääkäriä, 13 hoitajaa, asiakaspalvelija sekä välinehuoltaja. Teemme töitä kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin, klinikka on auki klo 8-20 ja joka toisena lauantaina klo 9-15. Lisäksi vastaamme Päijät-Hämeen alueen pieneläinpäivystyksestä joka toisena viikonloppuna/pyhänä, lauantaisin ja sunnuntaisin 8-20.

Haku päättyy 2020-05-27

Yhteyshenkilö Klinikkamanageri Outi Lius

Yhteystiedot outi.lius@evidensia.fi, 040 5666627

Ketä etsimme?

Haemme nyt ammattitukinnon suorittanutta ja reippaalla asenteella varustettua klinikkaeläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Sinulla on jo mielellään työkokemusta alalta. Odotamme sinulta joustavuutta, halua oppia uutta, positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavan tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Meiltä saat hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet, henkilöstöedut ja laajan kollegaverkoston Evidensia Eläinlääkäripalvelujen puolelta.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Outi Lius, puhelimitse 040 5666627 tai sähköpostitse outi.lius@evidensia.fi.
Olet halutessasi tervetullut tutustumaan klinikkaan ennen hakupäätöstä!

Lähetäthän hakemuksesi 27.5.2020 mennessä osoitteeseen outi.lius@evidensia.fi.

HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!