Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Klinikkaeläintenhoitaja Laumaan!

Eläinklinikka Lauma on hyvin varusteltu eläinlääkäriasema, meillä tehdään röntgen-, laboratorio-ja ultraäänitutkimuksia, pehmytosakirurgiaa, virallisia tutkimuksia ja erikoisosaamisena hammashoitoja. Meillä myös hoitajien työtehtävät ovat laajat ja kouluttautumismahdollisuudet hyvät. Laumassa työskentelee 4 eläinlääkäriä sekä 5 hoitajaa. Tiimimme on iloinen ja kannustava, aina toisiaan tukeva. Klinikkamme kantavina ajatuksina ovat ystävällinen asiakaspalvelu ja ammattitaitoinen hoito.

Sijainti Lauma, Järvenpää

Haku päättyy 2020-06-05

Yhteyshenkilö Maaret Hämäläinen

Yhteystiedot maaret.hamalainen@evidensia.fi, 040 5239116

Ketä etsimme?

Haemme nyt Eläinklinikka Laumaan kokenutta ja reippaalla asenteella varustettua Klinikkaeläinhoitajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Olet valmis klinikkaeläinhoitaja, jolla on jo mielellään työkokemusta alalta. Odotamme sinulta joustavuutta, halua oppia uutta, hyviä tiimityötaitoja, positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Mitä tarjoamme?

Teemme töitä kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin klo 7:30-20:30 välillä.

Tarjoamme sinulle innostavan ja iloisen tiimin, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut.

Halutessasi voit soittaa klinikkamanagerille jos haluat vain tulla tutustumaan klinikkaan ennen hakupäätöstä.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Maaret Hämäläinen, puhelimitse 040 523 9116 tai sähköpostitse maaret.hamalainen@evidensia.fi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 29.6.2020.

Lähetäthän hakemuksesi 5.6.2020 mennessä maaret.hamalainen@evidensia.fi, toimi ripeästi, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lämpimästi tervetuloa mukaan Laumaan!