Klinikkaeläintenhoitaja Lohjalle

Lohjan Pieneläinklinikka on hyvin varusteltu ja monipuolinen eläinlääkäriasema. Klinikallamme on erityisosaamista ortopediassa, sisätaudeissa, hammashuollossa sekä BAER-kuulotutkimuksissa, ja meiltä löytyy kattava laboratorio, rtg, hammasröntgen ja hyvät anestesialaitteistot.

Sijainti Lohja

Haku päättyy 2019-09-13

Yhteyshenkilö klinikkamanageri Jolin Häll

Yhteystiedot jolin.hall@evidensia.fi, 040 487 8642

Ketä etsimme?

Haemme nyt Lohjan Pieneläinklinikalle kokoaikaista klinikkaeläintenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2019 loppuun asti.

Työ tulee pitämään sisällään asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratoriotyöskentelyä, leikkausvalmistelua, anestesiavalvontaa, röntgenkuvantamista, varastonhallintaa, ja muita klinikan töitä.

Odotamme sinulta, että olet valmis klinikkaeläintenhoitaja, jolla on jo mielellään työkokemusta kliinisestä hoitotyöstä. Olet joustava, haluat oppia uutta, omaat positiivisen asenteen ja olet asiakaspalveluhenkinen.

Mitä tarjoamme?

Työ on 2-vuorotyötä ja työajat sijoittuvat arkisin klo 7:30-20:30 ja lauantaisin klo 8:45-15:15 väliselle ajalle. Työsuhdetta voidaan mahdollisesti jatkaa määräaikaisuuden jälkeen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavan tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Meiltä saat hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet, henkilöstöedut ja laajan kollegaverkoston Evidensia Eläinlääkäripalvelujen puolelta.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Jolin Häll, puhelimitse 040 487 8642 tai sähköpostitse jolin.hall@evidensia.fi. Halutessasi voit soittaa ja sopia myös tutustumiskäynnin klinikalle jo ennen hakupäätöstä.

Lähetäthän hakemuksesi 13.9.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!