Klinikkaeläintenhoitaja Malmin Eläinklinikka Apexiin

Haemme Malmin Eläinklinikka Apexiin kokoaikaiseen työsuhteeseen valmista Klinikkaeläintenhoitajaa. Malmin Eläinklinikka Apex on yksi pääkaupunkiseudun tunnetuimmista eläinlääkäriasemista. Olemme palvelleet asiakkaitamme Helsingissä Malmilla jo vuodesta 1992 asti. Olemme osa Evidensiaa.
Klinikkamme varustelutaso on kattava ja harjoitamme korkeatasoista eläinlääkintää monella eri erikoisosaamisalueilla. Erikoisosaamistamme on silmäsairaudet, ortopedia, kirurgia, suu-ja hammassairaudet, sydänsairaudet, sisätaudit ja ihosairaudet.

Haku päättyy 2020-03-31

Yhteyshenkilö Anne Viherlaakso

Yhteystiedot anne.viherlaakso@evidensia.fi, 040 5024609

Ketä etsimme?

Tehtäväkuvaus:
Klinikkaeläintenhoitaja tehtävät.
Tehtävän pätevyysvaatimuksena on suoritettu pieneläinhoitajan - tai klinikkaeläinhoitajan sekä aiempi työkokemus eläinklinikalla työskentelystä.
Kokemusta anestesianvalvonnasta ja leikkaussalitoiminnasta.
Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus-, kommunikaatio ja yhteistyötaitoja. Omaat positiivisen työasenteen, tahtoa kehittyä ja oppia uutta.

Mitä tarjoamme?

Meillä tehdään työtä hyvässä porukassa! Klinikallamme pääset syventämään taitojasi valitsemallasi erityisalueella ja mahdollisuuden kehittyä urallasi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Klinikan aukiolot sijoittuvat arkisin 7:30-20:30 ja viikonloppuisin 8:30-15:30. Viikonloput ja arkipyhien työvuorot ovat sovittavissa.
Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, kuitenkin 31.3. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: anne.viherlaakso@evidensia.fi

Klinikkamanageri Anne Viherlaakso vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin:
Anne p. 040 5024609 (puhelintiedustelut arkisin klo 8-16:00 välillä).