Klinikkaeläintenhoitaja MyllyVetiin, Helsinkiin

Eläinlääkäriasema MyllyVet on hyvin varusteltu uusi klinikka Helsingin Myllypurossa hyvien liikenne yhteyksien varrella. Tarjoamme ennaltaehkäisevän terveydenhuollon lisäksi röntgen-, ultraääni- ja laboratoriopalvelut, hammashoidot ja pehmytosaleikkaukset, sekä teemme kotikäyntejä. Meiltä löytyy nykyaikainen laitteisto ja asiakaspalveluhenkiset työkaverit. Töitä teemme kahdessa vuorossa arkisin ja työvuorot ovat kello 7.30-20.30 välillä.

Sijainti Helsinki

Haku päättyy 2019-12-31

Yhteyshenkilö Klinikkamanageri Hanna Hasselgren

Yhteystiedot hanna.hasselgren@evidensia.fi, 040 836 3194

Ketä etsimme?

Haemme nyt Eläinlääkäriasema MyllyVetiin kokenutta ja reippaalla asenteella varustettua Klinikkaeläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaasi tulee kuulumaan asiakaspalvelu, eläinlääkärin avustaminen, laboratororiotyöskentely, röntgenkuvantaminen, leikkausvalmistelut, anestesiavalvonta, instrumenttihuolto ja muut klinikan työt.

Valittavan henkilön tulee olla valmis klinikkaeläintenhoitaja, jolla on jo alan työkokemusta. Olet itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ja kiinnostunut kehittämään osaamistasi eteenpäin. Lisäksi olet joustava, haluat oppia uutta, omaat positiivisen asenteen ja olet asiakaspalveluhenkinen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavan tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Meiltä saat hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet, henkilöstöedut ja laajan kollegaverkoston Evidensia Eläinlääkäripalvelujen puolelta.

Oppisopimuspaikkaa meillä ei valitettavasti ole tällä hetkellä tarjota.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Hanna Hasselgren, puhelimitse 040 836 3194 tai sähköpostitse hanna.hasselgren@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 31.12.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!