Klinikkaeläintenhoitaja Toijalaan

Oletko joskus miettinyt työpaikkaa Toijalasta ? Ei se mitään, harvalle se tuleekaan mieleen. Nyt kuitenkin sinulla on mahdollisuus astua nastaan porukkaan.
Toijalan eläinlääkäriasema on korkeatasoisesti varusteltu pieni-suuri klinikka hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille kurvaat työpaikan ovelle istumatta ruuhkissa. Olemme ortopedian ja hammashoidon erikoisklinikka, joka takaa monipuoliset työtehtävät. Lisäksi Toijalan alaisuudessa toimii pienempi, perustoimenpiteitä tarjoava eläinlääkäriasema KoskiVet Valkeakosken keskustassa.

Sijainti Toijala

Haku päättyy 2019-11-06

Yhteyshenkilö Klinikkamanageri Erna Sundström

Yhteystiedot erna.sundstrom@evidensia.fi, 050 468 7875

Ketä etsimme?

Haemme Toijalan eläinlääkäriasemalle kokenutta, reippaan ja oma-aloitteisen asenteen omaavaa Klinikkaeläintenhoitajaa äitiyslomansijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta:
• alalle sopivaa koulutusta (klinikkaeläintenhoitaja)
• kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä
• iloista ja aktiivista otetta työhön
• halua oppia lisää ja kehittää toimintaamme
• tiimityötaitoja
• vankkaa asiakaspalvelutaitoa

Mitä tarjoamme?

Työ on 2-vuorotyötä ja työajat sijoittuvat arkisin klo 7:30-20:30 välille.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavan tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Meiltä saat hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet, henkilöstöedut ja laajan kollegaverkoston Evidensia Eläinlääkäripalvelujen puolelta.

Lisätietoja tehtävästä antaa klinikkamanageri Erna Sundström, sähköpostitse erna.sundstrom@evidensia.fi tai puhelimitse 050 468 7875 (parhaiten klo 13 jälkeen).

Lähetäthän hakemuksesi 6.11.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!