Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Klinikkaeläintenhoitajia Eläinsairaala Vettoriin, Raisioon

Eläinsairaala Vettori on Varsinais-Suomessa, Raisiossa toimiva Suomen toiseksi suurin yksityinen eläinsairaala, joka vastaa myös Turun alueen kunnallisesta pieneläinpäivystysestä.

Sairaalassa työskentelee tällä hetkellä noin 20 eläinlääkäriä mm. akuutti- ja tehohoidon, kirurgian, ortopedian, ihosairauksien, suu- ja hammassairauksien, ja sisätautien osa-alueilla sekä tietysti peruspraktiikkaa tehden.

Sijainti Raisio

Haku päättyy 2020-08-31

Yhteyshenkilö Klinikkamanageri Jenny Peltomaa

Yhteystiedot jenny.peltomaa@evidensia.fi, 0503238318

Ketä etsimme?

Haemme joukkoomme reippaita hoitajia päivystykseen, leikkaussaliin, hammastiimiin ja poliklinikalle. Toivomme sinun olevan jo valmistunut klinikkaeläinhoitaja ja haluavan kehittyä työssäsi joka päivä!

Päivystystiimmissämme on tarjolla monipuolista työtä ajoittain kiireisisäkin tilanteissa. Erityisesti tähän tiimin etsimme oma-alotteista ja jo kokemusta omaavaa hoitajaa.

Leikkuritiimissä pääset syventämään taitojasi anestesia- ja leikkaussalityöskentelyssä. Sairaalamme leikkuritiimissä toimii 3 ortopedia sekä pehmytosakirurgeja.

Polikiliinisessä työssä pääset osallistumaan, perustyön lisäksi, erikoisosaamista vaativiin toimenpiteisiin mm. sisätautien-, silmä-, hammas- ja ihosairauksien osalta.

Mitä tarjoamme?

Tutustu meihin lisää ja katso video tästä!

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat kuulla haussa olevista paikoista enemmän - olethan yhteydessä klinikkamanageri Jenny Peltomaahan joko sähköpostitse jenny.peltomaa@evidensia.fi tai puhelimitse 0503238318.

Lähetäthän hakemuksesi 31.8.2020 mennessä Evidensian nettisivuilta löytyvän ilmoituksen kautta! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.