Klinikkaeläinhoitajia Espoon Eläinsairaalaan

Espoon Eläinsairaala muuttaa ja laajentaa toimintaansa ympäri vuorokauden päivystäväksi klinikaksi syksyllä 2019. Uudessa eläinsairaalassa lemmikkejä hoitaa laaja ammattilaisten joukko ja meillä on mahdollisuus auttaa potilaitamme kattaen koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin sekä kuntoutukseen. Tämän lisäksi tulemme tarjoamaan ensi- ja päivystyshoitoa lemmikeille Espoon ja Länsi-Uudenmaan alueella. Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa jäädä ympärivuorokautiseen hoitoon. Espoon Eläinsairaalan yhteyteen avataan Suomen ensimmäinen Sporting Dog Clinic, jonka vetäjänä toimii maailmalla tunnettu, erityisesti urheilukoirien hoitoon erikoistunut ortopedi Alessandro Piras.

Sijainti Espoo

Haku päättyy 31/08/2019

Yhteyshenkilö Klinikkamanageri Leena Kaltiainen

Yhteystiedot leena.kaltiainen@evidensia.fi

Ketä etsimme?

Haemme nyt uuteen Espoon Eläinsairaalaan klinikkaeläinhoitajia päivystys- ja päivätyöhön.

Sairaalatoiminta pitää sisällään yö- ja viikonlopputyötä päivystäville hoitajille, mutta päivystystiimin lisäksi haemme hoitajia myös arkipäivien vuoroihin. Lisäksi tuuraajia tarvitaan jatkuvasti, joten otathan yhteyttä joka tapauksessa, mikäli työ itsessään on kiinnostava. Työn aloitus tapahtuu sovitusti tai päivystyksen aloittamisen ajankohtaan.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin ja hyvät henkilöstöedut. Päivystystiimille on tarjolla edistyksellinen työaikamalli, joka mahdollistaa myös pitkät vapaat.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Leena Kaltiainen, sähköpostitse leena.kaltiainen@evidensia.fi.

Lähetä hakemuksesi 31.8.2019 mennessä tämän linkin kautta. Mainitsethan hakemuksessasi, haluatko päivystystyöhön vai arkipäivien työhön. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!