Klinikkaeläintenhoitajia HauMauhun, Helsinkiin

Eläinlääkäriasema HauMau on erityisesti ortopediaan, sisätauteihin, pehmytosakirurgiaan, hammashoitoihin, silmäsairauksiin, kardiologiaan ja onkologiaan keskittyvä eläinlääkäriasema. Eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat kokeneita eläinlääkinnän ammattilaisia. Toimimme uusissa, kesäkuussa 2019 avatuissa tiloissa Etu-Töölössä, Helsingin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Sijainti Helsinki

Haku päättyy 2019-09-30

Yhteyshenkilö Klinikkamanageri Jenny Kaija

Yhteystiedot jenny.kaija@evidensia.fi, 040 742 3010

Ketä etsimme?

Haemme nyt Eläinlääkäriasema HauMauhun kokeneita ja reippaalla asenteella varustettuja klinikkaeläintenhoitajia vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme sinulta alalle soveltuvaa, mieluiten klinikkaeläinhoitajan tutkintoa. Kokemus klinikkatyöstä sekä leikkaussalityöskentelystä luetaan eduksi. Lisäksi odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, halua oppia uutta, postitiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, monipuolisen työnkuvan, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin, ensiluokkaiset tilat ja laitteet, mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja hyvät henkilöstöedut.

Teemme työtä kahdessa vuorossa ja työaika sijoittuu arkisin klo 7.30-20.30 sekä lauantaisin klo 8.30-16 välille.

Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Jenny Kaija, sähköpostitse jenny.kaija@evidensia.fi tai puhelimitse 040 742 3010 arkisin klo 9-16.

Lähetäthän hakemuksesi 30.9.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!