Klinikkaeläinhoitajia päivä- ja päivystystyöhön Pohjois-Suomen Eläinsairaalaan, Ouluun

Pohjois-Suomen Eläinsairaala on nykyaikaisesti varusteltu täyden palvelun 24h päivystävä eläinsairaala. Uusi eläinsairaala palvelee lemmikkipotilaita laajasti koko Pohjois-Suomen alueella ja tarjoaa koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen. Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa jäädä hoitoon ympäri vuorokauden. Henkilökuntamme jatkokouluttautuu jatkuvasti. Toimimme sairaalassa tiimiorganisaationa.

Sijainti Oulu

Haku päättyy 2019-12-31

Yhteyshenkilö Sairaalamanageri Pia Jokivirta

Yhteystiedot pia.jokivirta@evidensia.fi, 050 910 4482

Ketä etsimme?

Haemme Pohjois-Suomen Eläinsairaalaan yhteen määräaikaiseen ja yhteen vakituiseen työsuhteeseen kokenutta ja reippaan asenteen omaavaa Klinikkaeläinhoitajaa päivä- ja päivystystyöhön.

Odotamme sinulta:
• alalle sopivaa koulutusta (klinikkaeläinhoitaja)
• kokemusta eläinlääkäriasemalla työskentelystä
• iloista ja aktiivista otetta työhön
• halua oppia lisää ja kehittää toimintaamme
• tiimityötaitoja
• vankkaa asiakaspalvelukokemusta

Mitä tarjoamme?

Pohjois-Suomen Eläinsairaala on päivystävä eläinsairaala ja sairaalatoiminta pitää sisällään yö- ja viikonlopputyötä päivystäville hoitajille. Tarjoamme lemmikeille hoitoa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, joten työ on 3-vuorotyötä. Päivätyössä työvuorot sijoittuvat lähtökohtaisesti klo 7-21 välille.

Tarjoamme ammatillisesti kehittävän tehtävän eläinten parissa, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajan kollegaverkoston, avoimen työilmapiirin, ensiluokkaiset laitteet, mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoa tehtävästä antaa sairaalamanageri Pia Jokivirta, puhelimitse 050 910 4482 tai sähköpostitse pia.jokivirta@evidensia.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 31.12.2019 mennessä tämän linkin kautta. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Evidensia-tiimiimme!