Klinikkamanageri Mäntsälän Eläinlääkäriasemalle

Haemme Mäntsälän eläinlääkäriasemalle vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen reippaan asenteen ja loistavat vuorovaikutustaidot omaavaa klinikkamanageria.

Haku päättyy 2020-01-19

Yhteyshenkilö Taru Latvanen

Yhteystiedot taru.latvanen@evidensia.fi, 0405764912

Ketä etsimme?

Etsimme tiimiimme klinikkamanageria vastaamaan klinikan käytännön asioiden hoitamisesta. Toimit eläintenhoitajien ja asiakaspalvelijoiden esimiehenä ja vastaat yhdessä klinikan johtajan kanssa työparina toiminnan kehittämisestä. Osa työviikostasi kuluu myös potilastyössä. Kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi, mutta tehtävään hakemiseen kiinnostus ja innostus kehittyä osaajaksi riittää ja tarvittaessa koulutamme perusteellisesti tehtävää varten.
Odotamme sinulta:
- eläintenhoitajan tutkintoa
- aiempaa kokemusta/kiinnostusta esimiestyöhön
- asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
- kykyä toimia itsenäisesti ja innovatiivisesti
- innostunutta otetta työhön
- halua kehittyä ja kehittää

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle:
- mahdollisuuden oppia, kehittyä ja vaikuttaa
- koulutusta ja tukea esimiestyöhön
- hyväntuuliset ja kokeneet työkaverit
- avoimen ja kannustavan työilmapiirin
- joustavuutta työvuoroissa
- kivat asiakkaat
- hyvät henkilöstöedut

Lisätietoa tehtävästä ja meistä antaa klinikan johtaja Taru Latvanen, taru.latvanen@evidensia.fi, puh. 0405764912. Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.1.2020 mennessä tästä linkistä. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olemme pieni ja viihtyisä eläinlääkäriasema, joka on toiminut paikkakunnalla jo vuodesta 1994. Keskitymme laadukkaan peruspraktiikan tekemiseen mukaan lukien hammashoidot, sekä tarjoamme myös lisääntymistieteiden erikoisalan palveluita. Käytössämme on hyvinvarusteltu hammashoitoyksikkö ja leikkaussali, laadukkaat kuvantamislaitteet (rtg,uä) ja in house-laboratorio.
Hoitajamme ja eläinlääkärimme ovat kokeneita ja työskennelleet klinikalla pitkään. Työilmapiiri on kannustava ja hyväntuulinen. Asiakkaamme ovat pitkäaikaisia ja omaavat aimo annoksen maalaisjärkeä, joten meille on uutena työntekijänä helppo tulla töihin.